onu şu nedenle söyledim1x3
Bu bölümün süresi bir saatti o yüzden yer yer sıkıcı geçti. Neyse, izlemeye devam.
7/10@destere Sarah'ı kim öldürdü diye sormuşsun fakat bu bölümde öldüğüne dair bir şey göstermediler. İlerleyen bölümlerde ölmüş olabilir ama bu bölümden kesin niye konuştun anlamadım.
Sondaki bagajda yatan kişi daha kalıplıydı sanki. O Sarah olamaz.
Danny, Meg'in çantasını karıştırırken kızmıştım. Adam resmen kardeşinin açığını arıyormuş hiç yakıştıramadım. Şimdi Meg'e aba altından sopa göstererek sen bana misar konusunda yardımcı olmazsan bende başkalarıyla si****tiğini açıklarım diyor. O kadar ileri gidemez herhalde.
Danny birde çok paragöz çıktı daha ailenin işletmesinde çalışmaya başlayalı iki gün olmadı maaş istiyor.
sarah ailenin meg haricindeki diğer kızıymış, şu anda sarah olmadığına göre ölmüştür dedim )
dizi ilk 5 bölümüyle 7 puanlık ikinci 5 bölümüyle 8 puanlık1x4
Dizinin iyiye gideceğini beklerken, ilk dört bölümün en kötüsüydü. Son beş dakika hariç oldukça sıkıcıydı.
@destere Bu kötülüğü kendine yapıyorsun tamam da bizi niye alet ediyorsun. Bir saat boyunca hiçbir senaryo yok son dakika gelecek bölümü merak ettirmek için ortaya yem atıyorlar.
Bu diziyi kimseye önermiyorum. Benim başlamış bulundum bir kere sizler uzak durun.
Başladığım dizileri yarım bırakmama hastalığım var. Mecbur sezon finaline kadar izleyeceğiz ama ikinci sezonu izlermiyim bilmiyorum.
6.5/10@destere Sarah'ın ölümünü bu bölümün finalinde gördük. Kesin baba, Sarah'ın ölümüne Danny'i sebebiyet verdi diye düşünüyor olmalı. Yoksa oğlundan bu kadar nefret etmesi normal değil.
Bunlar baba-oğul tam bir şerefsizler. Danny babasına ''ben senin oğlunum beni niye kovuyorsun gitmek istemiyorum'' diyor. Babada ailesini korumak istiyor bir yere kadar anlıyorum ama oğlunada bariz nefreti var belli oluyor.
Danny bir önceki bölümde çok paragöz birisi demiştim şaşırtmadı. Babasından gitme karşılığı daha fazla para talep etti.
son 3 bölümüyle 9.5 puanlık bir dizi, ama karakterleri ve konuyu sevdiğim için ortalama 9. puanlık şahane bir dizi diyebilirim..
ilk sezonu bitirince ikinci sezona geçeceksindir tahminim )
zaten @sürgünüm iki günde bitirir diziyi aynı anda başlasaydınızda yetişemeyecektin büyük ihtimal )Yanlış anlama ama beraber izleyeceğiz diye düşünüyordum çünkü öyle anlamıştik bu cuma başlayacaktık sende tamam demiştim
unuttugunu zannetmiyorum çünkü @destere etiketlemissin izledigin 4 bölümü boyunca
Bloodline 2.sezon onayı aldı konusunda senle orada kararlastirmıştık , ama keşke banada haber verseydin
Son düzenleme: