kardeşlerin danny nin cesedinden kurtulma telaşları görülmeye değerdi son ana kadar hala danny bir yerlerden çıkacak diye bekledim keşke çıksaydı danny siz dizinin zevki çıkmıyor
bir ara john ve kevin gidip danny nin miami dki evine eroin yerleştirdiklerinde arkada bir siluet gözüktü dedim aha danny yaşıyor bir şekilde nasıl olur falan demedim yaşasında mantık aramayacaktım artık o kadarki adamın eksikliği hissedildi
john polis olmanında getirdiği uzmanlıkla danny nin cesedinden kurtulurken tüm detayları düşünmüş olayı sanki kokain patronu yapmış gibi tüm delilleri kendi elelriyle hazırlayıp polise sundu artık tek bir rahatsız olacakları konu vijdanları kaldı yoksa olay hemen hemen örtbas edildi
john ne kadar danny i öldürmüş olsada kevın adlı ufak kardeşten daha vijdanlı olduğunu düşünüyorum hele meg adlı kızkardeşe kıl kaptım
anne sally e acıyorum oğlu için şu anda tek üzülen kişi odur.. zaten araştırması için emektar polisten yardım istedi. emektar polisin anneye söylediği çocuklarınız danny konusunda sana yalan söylüyor sözünün altında ne gizliydi acaba ?
dizinin başından beri john un danny ile ilgili anlattığı hikaye güya şerif olmak için uydurduğu hikayeymiş , adam bayağı bir soğukkanlıca işin üstesinden geldi artık şeriflik cepte
kevın belle denen kadınla birlikte mutlu mesut yavruları olacak , meg newyork a gitti orda kendine bir parlak buldu onunla oynaşıp durur artık? olan danny e oldu ..
son sahnede gördüğüm ergen oğlancık meğersem danny nin oğluymuş bu oğlancık amcalarının babasının miami deki evine gizlice girdiklerini gördü, acaba olayı araştıracakmı yoksa amcalarına kanacakmı tıfıl
herşey önümüzdeki sezona kaldı artık tek üzüldüğüm nokta danny karakteri gibi başka bir karakter bulamama ihtimalimiz