veletle başladı sahne danny nin veledi nolan tam serseri tipli bir vatandaş baabsına çok benziyor
bu arada danny ölmemiş sanırım
@sürgünüm? ama nasıl ölmemiş o kısmını anlayamadım
nolan adlı velet miami de john un danny nin evine uyuşturucu yerleştirdiğinin farkında, johnda son aldığı telefonla nolan ın o tarihte miami de olduğunu keşfetti durumlar karşık bu arada danny nin öldürülmesi olayı aileyi psikolojik bunalıma sokmuş durumda bu konuda en büyük darbeyi kevin yemiş gibi görünüyor yine meg de aynı bunalımın içinde.. bir soğukkanlılığını koruyan kişi john gibi şu an
bölüm sonundaki mafya başı lowry nin john a dinlettiği kasette işleri karıştıracak gibi ilk bölüm bende geçen sezonla bu sezon arasında hatırlama yapmakla geçirdim o açıdan ısınma turu oldu benim açımdan eminim devam bölümlerde herşeyi daha iyi anlayacağız
anne rayborn kafayımı yemiş banamı öyle geldi öelen kocasıyla sohbet ediyordu
yine sürgünüm sen ilk bölüm yorumunda bahsetmemişsinde meg e gelen telefonda ölen babalarının nolanın annesine hesap açtığı düzenli olarak para gönderdiği ortaya çıktı bu iş çok karışık baba o kadına niye para veriyordu ? kadından nasıl haberi vardı kadından haberi varsa torunundanda haberi varmıydı acaba ? birde nolan danny nin değilde babasının oğlu olabilirmi ? sorular sorular ?