😱anemmm bu neeeee
aynen bendee
SFU ya benziyor ama bu dizide aile dramı olmasının yanında hep bir gizem var, asıl dikkat çeken noktası bir şeyler olmuş ama olayı tam çözmek için epey bir kaç bölüm izlemek şart ne nasıl olmuş diye çözmek için iki bölüm yetmiyor damla damla merak edilen unsuru aktarıyorlar seyirciye...@destere konusu fena değilmiş Aile draması sanırım Six Feet Under gibi? Ya da American Beauty diye bir film vardı onun gibi? Listeme aldım umarım @Harunnn60 gibi ben de sadece listeleme yapmakla yetinmem.
@xemrexxx i facebook da görmüşsünüzdür böyle bir kurbağaya benzemiyor mu ?aynen bendee
emreler tepsin seni
bahsettiğin diziler tür olarak birbirinden çok farklı@destere izleme listemde olup da hiç izleyemediğim Homeland, Orphan Black ve House of Cards (sadece ilk bölümü izledim) dizileri de var ve sanırım bu üç dizide de gizem ögesi var? Bunları izlediysen ve Bloodline, Homeland, Orphan Black, House of Cards arasında sıralama yapacak olursan nasıl bir sıralama yaparsın?
sana tavsiye etmedim bile diziyiemreler tepsin seni) helix te bloodline isimli bir bölüm gördüm korkudan izleyemedim bu dizi gibi çıkar diye
kimsenin ne dediğine bakma izle kendin karar verDizinin ilk 5 bölümünü indirdim devamını indirmedim çünkü herkes sıkıcı diyor temkinli olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?