.ssşu an neden izlemiyorsun? tamda şu an iyi gider tabi şu an derken gündüz vakti demiyorum gece iyi gider dizi
.ssşu an neden izlemiyorsun? tamda şu an iyi gider tabi şu an derken gündüz vakti demiyorum gece iyi gider dizi
.ssss ne la ?
yanında gül ağamı varda konuşamıyorsun)
Flint reyis ya sevdim ilk bölümden.
5 kişi olduk bile. Başka kim var 2-3 kişi daha katalım kadroya.
@BesaleT @sokak sanati
"Güzel bi dizi" fazla yüzeysel bir yorum olmuş ama beğendiysen sorun yok.İlk bölümünü bugün izledim güzel bi dizi ama diğer bölümlerini de görmek gerek.
"Güzel bi dizi" fazla yüzeysel bir yorum olmuş ama beğendiysen sorun yok.
İlk bölüme göre güzel + o kadar emek vermişler belli ama diğer bölümleri görmeden fazla yorum yazmak istemedim.
"Güzel bi dizi" fazla yüzeysel bir yorum olmuş ama beğendiysen sorun yok.
Sadece adamı mı gösterdi yani?Cnbce dediğim gibi Karasakal sahnesini aynı dediğim yer gibi verdi
Ekli dosyayı görüntüle 30129
Bu arada dizide fazla kırpılma yoktu. Dizi 1 saat 4dk ise cnbc-e'nin kesmiş oldugu sahne ile 1 saat 3 dk gibidir@destere @OzaN
Evet kadın üzerinden bir düğme açti sonra o bakişa geçtilerSadece adamı mı gösterdi yani?
Normal ama yani onun için de suçlayamayız.Evet kadın üzerinden bir düğme açti sonra o bakişa geçtiler
Cnbce dediğim gibi Karasakal sahnesini aynı dediğim yer gibi verdi
Ekli dosyayı görüntüle 30129
Bu arada dizide fazla kırpılma yoktu. Dizi 1 saat 4dk ise cnbc-e'nin kesmiş oldugu sahne ile 1 saat 3 dk gibidir@destere @OzaN
Evet oturdu ama dudakları değdirtmedilerelenorlu kısımlara noldu esmer kız elenorun kucağında oturdumu oturmadımı ?)
8 bölüm olması kötü olmuş
Evet oturdu ama dudakları değdirtmedilerAz yetinmeyen çoğu bulamazmiş dedik aksiyon sahnelerini izlemeye devam ettik yine
55-60 dk dimi ?Hiç yoktan iyidir?
Evet öyle. İlk bölüm 64 dakika hatta.55-60 dk dimi ?
hiç yoktun süresi uzun olsun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?