.ssşu an neden izlemiyorsun? tamda şu an iyi gider tabi şu an derken gündüz vakti demiyorum gece iyi gider dizi![]()
.ssşu an neden izlemiyorsun? tamda şu an iyi gider tabi şu an derken gündüz vakti demiyorum gece iyi gider dizi![]()
.ssss ne la ?
yanında gül ağamı varda konuşamıyorsun)
Flint reyis ya sevdim ilk bölümden.
5 kişi olduk bile. Başka kim var 2-3 kişi daha katalım kadroya.
@BesaleT @sokak sanati
"Güzel bi dizi" fazla yüzeysel bir yorum olmuş ama beğendiysen sorun yok.İlk bölümünü bugün izledim güzel bi dizi ama diğer bölümlerini de görmek gerek.![]()
"Güzel bi dizi" fazla yüzeysel bir yorum olmuş ama beğendiysen sorun yok.![]()
İlk bölüme göre güzel + o kadar emek vermişler belli ama diğer bölümleri görmeden fazla yorum yazmak istemedim.![]()
"Güzel bi dizi" fazla yüzeysel bir yorum olmuş ama beğendiysen sorun yok.![]()
Sadece adamı mı gösterdi yani?Cnbce dediğim gibi Karasakal sahnesini aynı dediğim yer gibi verdi
Ekli dosyayı görüntüle 30129
Bu arada dizide fazla kırpılma yoktu. Dizi 1 saat 4dk ise cnbc-e'nin kesmiş oldugu sahne ile 1 saat 3 dk gibidir@destere @OzaN
Evet kadın üzerinden bir düğme açti sonra o bakişa geçtilerSadece adamı mı gösterdi yani?![]()
Normal ama yani onun için de suçlayamayız.Evet kadın üzerinden bir düğme açti sonra o bakişa geçtiler![]()
Cnbce dediğim gibi Karasakal sahnesini aynı dediğim yer gibi verdi
Ekli dosyayı görüntüle 30129
Bu arada dizide fazla kırpılma yoktu. Dizi 1 saat 4dk ise cnbc-e'nin kesmiş oldugu sahne ile 1 saat 3 dk gibidir@destere @OzaN
Evet oturdu ama dudakları değdirtmedilerelenorlu kısımlara noldu esmer kız elenorun kucağında oturdumu oturmadımı ?)
8 bölüm olması kötü olmuş![]()
Evet oturdu ama dudakları değdirtmedilerAz yetinmeyen çoğu bulamazmiş dedik aksiyon sahnelerini izlemeye devam ettik yine
![]()
55-60 dk dimi ?Hiç yoktan iyidir?![]()
Evet öyle. İlk bölüm 64 dakika hatta.55-60 dk dimi ?
hiç yoktun süresi uzun olsun bari![]()