Starz Black Sails 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben baştan beri o geminin denize inmesini bekliyordum sonunda muradıma erdim.

Flint ve Biily'de artık sevdiğim iki karakterler oldular.

kaptan vane le aran nasıl
o vatandaş olaylara biraz daha girse aksiyon tavan yapacak
dördüncü bölümün sonunda kendisini dövmeye kalkan pezoyu paramparça etti
)

Flint'e ben biraz soğukum hala ama Billy reyiz şimdilik
Billy'i seçmeyen kaybeder

billy iyidirde biraz fazla dürüst gibi
haritayı yutan aşçı ise çok kurnaz tam bir tilki iki orduyu birbirine düşürür kendisi kenara çekilip sigara tüttürür o cins bir tip

kaptan vane le aran nasıl
o vatandaş olaylara biraz daha girse aksiyon tavan yapacak
dördüncü bölümün sonunda kendisini dövmeye kalkan pezoyu paramparça etti
)
Eleanor gibi güzel hatun o çirkin adamla nasıl birlikte olur akıl alır gibi değil.Kıl oluyorum o adama.

billy iyidirde biraz fazla dürüst gibi
haritayı yutan aşçı ise çok kurnaz tam bir tilki iki orduyu birbirine düşürür kendisi kenara çekilip sigara tüttürür o cins bir tip
Aynen aşçı öyle ama kendini çok belli ediyor.Biraz daha sinsi olsaydı dizi tavan yapardi orası kesin. Baksana adam hemen deşifre oldu şimdi esir hayatı suruyor

Aynen aşçı öyle ama kendini çok belli ediyor.Biraz daha sinsi olsaydı dizi tavan yapardi orası kesin. Baksana adam hemen deşifre oldu şimdi esir hayatı suruyor

ama esirkende boş durmuyorki ağzı hep çalışıyor nereye gitse orda mikserliğe devam ediyor

Eleanor gibi güzel hatun o çirkin adamla nasıl birlikte olur akıl alır gibi değil.Kıl oluyorum o adama.

eleanor un zevkleri değişik esmer kızada aşık vane ile yatıyor arada başka gözüne kestirdikleride vardır eminim flint ide götürmese iyidir

ama esirkende boş durmuyorki ağzı hep çalışıyor nereye gitse orda mikserliğe devam ediyor
İşte mikserlik yapıyor ama kendi etrafında. Mikser dedğin her yeri kariştirmali
Kek yaptiğin kabın etrafına saçtiğin malzemeyi ortaya alıp onlari orda da kariştirman gerek
(tarif nasıl oldu bilmem ama
)

Flint aşk adamı çıktı,seferi sevdiği kız için yapmış ama tayfaların haberi yok.
Aynen ben kadını sevmedim bile
@destere içindeki güzelliği görüp bayıldı kadına

İşte mikserlik yapıyor ama kendi etrafında. Mikser dedğin her yeri kariştirmali
Kek yaptiğin kabın etrafına saçtiğin malzemeyi ortaya alıp onlari orda da kariştirman gerek
(tarif nasıl oldu bilmem ama
)

tarif çok iyi oldu
) ama adamın eli ranzaya bağlı yetişebildiği alan kısıtlı anca o kadar geliyor elinden

eleanor un zevkleri değişik esmer kızada aşık vane ile yatıyor arada başka gözüne kestirdikleride vardır eminim flint ide götürmese iyidir
Filint'in araları açık olsa bile sevdiği kadından gözü başkasını görmez.
O şiir neydi öyle.

marlow dan bahsediyorsunuz sanırım
) marlow un iç güzelliğine gördükten sonra bir numaralı favorim benim

İşte başparmaği eklem yerinden kırıp o kelepçeden kurtulmalıydı yada koltugu kırıp

öyle esaretten kurtulmak için kendi sağlığını tehlikeye atacak bir tip değil o vatandaş
onun işi kolay yoldan bişeyler elde etmek

Dünkü bölümde izlediğimiz seks sahnesinde Filint çok gönülsüzdü.kadın ama muhteşemdi.

Deli Yürek: Bumerang Cehennemi'nde vardı öyle bir sahne.

orda ben kaptan flinte az küfretmedim
) tüm işi kadın görüyordu flint kendini çuval gibi yere bırakmıştı