Ben baştan beri o geminin denize inmesini bekliyordum sonunda muradıma erdim.
Flint ve Biily'de artık sevdiğim iki karakterler oldular.
kaptan vane le aran nasıl
Ben baştan beri o geminin denize inmesini bekliyordum sonunda muradıma erdim.
Flint'e ben biraz soğukum hala ama Billy reyiz şimdilikBen baştan beri o geminin denize inmesini bekliyordum sonunda muradıma erdim.
Flint'e ben biraz soğukum hala ama Billy reyiz şimdilikBilly'i seçmeyen kaybeder
Eleanor gibi güzel hatun o çirkin adamla nasıl birlikte olur akıl alır gibi değil.Kıl oluyorum o adama.kaptan vane le aran nasılo vatandaş olaylara biraz daha girse aksiyon tavan yapacakdördüncü bölümün sonunda kendisini dövmeye kalkan pezoyu paramparça etti)
Aynen aşçı öyle ama kendini çok belli ediyor.Biraz daha sinsi olsaydı dizi tavan yapardi orası kesin. Baksana adam hemen deşifre oldu şimdi esir hayatı suruyorbilly iyidirde biraz fazla dürüst gibiharitayı yutan aşçı ise çok kurnaz tam bir tilki iki orduyu birbirine düşürür kendisi kenara çekilip sigara tüttürür o cins bir tip
Aynen aşçı öyle ama kendini çok belli ediyor.Biraz daha sinsi olsaydı dizi tavan yapardi orası kesin. Baksana adam hemen deşifre oldu şimdi esir hayatı suruyor
Flint aşk adamı çıktı,seferi sevdiği kız için yapmış ama tayfaların haberi yok.Flint'e ben biraz soğukum hala ama Billy reyiz şimdilikBilly'i seçmeyen kaybeder
Eleanor gibi güzel hatun o çirkin adamla nasıl birlikte olur akıl alır gibi değil.Kıl oluyorum o adama.
İşte mikserlik yapıyor ama kendi etrafında. Mikser dedğin her yeri kariştirmaliama esirkende boş durmuyorki ağzı hep çalışıyor nereye gitse orda mikserliğe devam ediyor
Aynen ben kadını sevmedim bileFlint aşk adamı çıktı,seferi sevdiği kız için yapmış ama tayfaların haberi yok.
İşte mikserlik yapıyor ama kendi etrafında. Mikser dedğin her yeri kariştirmaliKek yaptiğin kabın etrafına saçtiğin malzemeyi ortaya alıp onlari orda da kariştirman gerek(tarif nasıl oldu bilmem ama)
Filint'in araları açık olsa bile sevdiği kadından gözü başkasını görmez.eleanor un zevkleri değişik esmer kızada aşık vane ile yatıyor arada başka gözüne kestirdikleride vardır eminim flint ide götürmese iyidir
İşte başparmaği eklem yerinden kırıp o kelepçeden kurtulmalıydı yada koltugu kırıptarif çok iyi oldu) ama adamın eli ranzaya bağlı yetişebildiği alan kısıtlı anca o kadar geliyor elinden
İşte başparmaği eklem yerinden kırıp o kelepçeden kurtulmalıydı yada koltugu kırıp
marlow dan bahsediyorsunuz sanırım) marlow un iç güzelliğine gördükten sonra bir numaralı favorim benim
Deli Yürek: Bumerang Cehennemi'nde vardı öyle bir sahne.İşte başparmaği eklem yerinden kırıp o kelepçeden kurtulmalıydı yada koltugu kırıp
Geçenlerde The Following dizisinde de yaptılarDeli Yürek: Bumerang Cehennemi'nde vardı öyle bir sahne.
Dünkü bölümde izlediğimiz seks sahnesinde Filint çok gönülsüzdü.kadın ama muhteşemdi.
Deli Yürek: Bumerang Cehennemi'nde vardı öyle bir sahne.
şimdi 1 hafta bekle Flint nasıl bir plan yapıcak diye..orda ben kaptan flinte az küfretmedim) tüm işi kadın görüyordu flint kendini çuval gibi yere bırakmıştı
şimdi 1 hafta bekle Flint nasıl bir plan yapıcak diye..
kaptan vane finalde bir kayıkla yola çıkması ne işti.tam bir çıkmaza girdieleanor un bir numaralı yardımcısı zencide aşağıda esirler arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?