Starz Black Sails 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben baştan beri o geminin denize inmesini bekliyordum sonunda muradıma erdim.

Flint ve Biily'de artık sevdiğim iki karakterler oldular.

kaptan vane le aran nasıl :) o vatandaş olaylara biraz daha girse aksiyon tavan yapacak :) dördüncü bölümün sonunda kendisini dövmeye kalkan pezoyu paramparça etti :))

Flint'e ben biraz soğukum hala ama Billy reyiz şimdilik:X Billy'i seçmeyen kaybeder:X

billy iyidirde biraz fazla dürüst gibi :) haritayı yutan aşçı ise çok kurnaz tam bir tilki iki orduyu birbirine düşürür kendisi kenara çekilip sigara tüttürür o cins bir tip :)

kaptan vane le aran nasıl :) o vatandaş olaylara biraz daha girse aksiyon tavan yapacak :) dördüncü bölümün sonunda kendisini dövmeye kalkan pezoyu paramparça etti :))
Eleanor gibi güzel hatun o çirkin adamla nasıl birlikte olur akıl alır gibi değil.Kıl oluyorum o adama.

billy iyidirde biraz fazla dürüst gibi :) haritayı yutan aşçı ise çok kurnaz tam bir tilki iki orduyu birbirine düşürür kendisi kenara çekilip sigara tüttürür o cins bir tip :)
Aynen aşçı öyle ama kendini çok belli ediyor.Biraz daha sinsi olsaydı dizi tavan yapardi orası kesin. Baksana adam hemen deşifre oldu şimdi esir hayatı suruyor:X

Aynen aşçı öyle ama kendini çok belli ediyor.Biraz daha sinsi olsaydı dizi tavan yapardi orası kesin. Baksana adam hemen deşifre oldu şimdi esir hayatı suruyor:X

ama esirkende boş durmuyorki ağzı hep çalışıyor nereye gitse orda mikserliğe devam ediyor :)

ama esirkende boş durmuyorki ağzı hep çalışıyor nereye gitse orda mikserliğe devam ediyor :)
İşte mikserlik yapıyor ama kendi etrafında. Mikser dedğin her yeri kariştirmali:X Kek yaptiğin kabın etrafına saçtiğin malzemeyi ortaya alıp onlari orda da kariştirman gerek:F:F (tarif nasıl oldu bilmem ama:X)

Flint aşk adamı çıktı,seferi sevdiği kız için yapmış ama tayfaların haberi yok.:)
Aynen ben kadını sevmedim bile:X @destere içindeki güzelliği görüp bayıldı kadına:X

İşte mikserlik yapıyor ama kendi etrafında. Mikser dedğin her yeri kariştirmali:X Kek yaptiğin kabın etrafına saçtiğin malzemeyi ortaya alıp onlari orda da kariştirman gerek:F:F (tarif nasıl oldu bilmem ama:X)

tarif çok iyi oldu :)) ama adamın eli ranzaya bağlı yetişebildiği alan kısıtlı anca o kadar geliyor elinden :)

marlow dan bahsediyorsunuz sanırım :)) marlow un iç güzelliğine gördükten sonra bir numaralı favorim benim :)

Dünkü bölümde izlediğimiz seks sahnesinde Filint çok gönülsüzdü.kadın ama muhteşemdi.

Deli Yürek: Bumerang Cehennemi'nde vardı öyle bir sahne.

orda ben kaptan flinte az küfretmedim :)) tüm işi kadın görüyordu flint kendini çuval gibi yere bırakmıştı :)