Bekleyin siz
Zor o birazKudurtcam bekleyin
Olabilir o dediğin. Ben başinı izleyemedim. Gece tamamlarım. Film izlemekle meşguldum
hangi film??Olabilir o dediğin. Ben başinı izleyemedim. Gece tamamlarım. Film izlemekle meşguldum
12 angry men galiba buydu ismi. @Tolstoyevski link attı hemen izlemeye koyuldum dikkat etmedenhangi film??
Şu boşlukta filmleri bende aradan cıkarıcam etkinlikten bi kaçtane var bakalım12 angry men galiba buydu ismi. @Tolstoyevski link attı hemen izlemeye koyuldum dikkat etmedenBizim aylık film etkinliğimiz var Tols ile ve LCDP başlamadan izlemek istedim 😊 ve bide @bazinga 'nın etkinliğinde de baya film varmış. Bu haftayı atlatıp haftayada ona yoğunlaşacağım için Bzç'nin bir kısmını kaçırdım:S
Better Call Saul'da var ve ben güncel anında izlemeyi seviyorum. Çok yoğunum
ya işin içinde bide ev kızı olmak zor :S Sabahları herkes işe okula gidiyor ben uyuyorum geneldeŞu boşlukta filmleri bende aradan cıkarıcam etkinlikten bi kaçtane var bakalımBZÇmi hçbişey engelleyemez ama
Sizin oralarda yemek kültürü mü varya işin içinde bide ev kızı olmak zor :S Sabahları herkes işe okula gidiyor ben uyuyorum geneldesonra feliyorlar yemek falan sonrasinda filmlere yoğunlaşiyorumhaftaya evde herkes paskalyadan dolayı. Bilgisayar elimde olur ve daha erken izlerim film. Tabi bilgisayar karşılığında telefonum gidiyor. Oyun oyniyorlar ve yakında ölür telefonum🙄
HahaSizin oralarda yemek kültürü mü varYap sandivç ver gitsin
aç görüntülü konuş sendeHahaben ne yiyeceğim peki? Yiğenlerim yemekleri kolay. Arada dayım ağir yemekler istiyor. O da gelmek üzeredir. Ben birazdan kaybolup geceye gelirimAnnem babamı göremiyorum ama en azından dayımı bu saatlerden sonra görebiliyorum😊
Onu yapıyoruz canım. Günde defalarca konuşuyoruz whatsapptan.aç görüntülü konuş sendedayın ağır yemek istiyorda kuzu tandır filan değildiren agiri türlüdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?