Bekleyin siz Demircim çıkardı o kurşunlari. Şimdi sıra sizdeYılmazıma laf etdirmem.
Ekli dosyayı görüntüle 76501
Zor o birazKudurtcam bekleyin
Olabilir o dediğin. Ben başinı izleyemedim. Gece tamamlarım. Film izlemekle meşguldum
hangi film??Olabilir o dediğin. Ben başinı izleyemedim. Gece tamamlarım. Film izlemekle meşguldum
12 angry men galiba buydu ismi. @Tolstoyevski link attı hemen izlemeye koyuldum dikkat etmeden Bizim aylık film etkinliğimiz var Tols ile ve LCDP başlamadan izlemek istedim 😊 ve bide @bazinga 'nın etkinliğinde de baya film varmış. Bu haftayı atlatıp haftayada ona yoğunlaşacağım için Bzç'nin bir kısmını kaçırdım:Shangi film??
Şu boşlukta filmleri bende aradan cıkarıcam etkinlikten bi kaçtane var bakalım BZÇmi hçbişey engelleyemez ama12 angry men galiba buydu ismi. @Tolstoyevski link attı hemen izlemeye koyuldum dikkat etmeden Bizim aylık film etkinliğimiz var Tols ile ve LCDP başlamadan izlemek istedim 😊 ve bide @bazinga 'nın etkinliğinde de baya film varmış. Bu haftayı atlatıp haftayada ona yoğunlaşacağım için Bzç'nin bir kısmını kaçırdım:S
Better Call Saul'da var ve ben güncel anında izlemeyi seviyorum. Çok yoğunum
ya işin içinde bide ev kızı olmak zor :S Sabahları herkes işe okula gidiyor ben uyuyorum genelde sonra feliyorlar yemek falan sonrasinda filmlere yoğunlaşiyorum haftaya evde herkes paskalyadan dolayı. Bilgisayar elimde olur ve daha erken izlerim film. Tabi bilgisayar karşılığında telefonum gidiyor. Oyun oyniyorlar ve yakında ölür telefonum🙄Şu boşlukta filmleri bende aradan cıkarıcam etkinlikten bi kaçtane var bakalım BZÇmi hçbişey engelleyemez ama
Sizin oralarda yemek kültürü mü var Yap sandivç ver gitsinya işin içinde bide ev kızı olmak zor :S Sabahları herkes işe okula gidiyor ben uyuyorum genelde sonra feliyorlar yemek falan sonrasinda filmlere yoğunlaşiyorum haftaya evde herkes paskalyadan dolayı. Bilgisayar elimde olur ve daha erken izlerim film. Tabi bilgisayar karşılığında telefonum gidiyor. Oyun oyniyorlar ve yakında ölür telefonum🙄
Haha ben ne yiyeceğim peki? Yiğenlerim yemekleri kolay. Arada dayım ağir yemekler istiyor. O da gelmek üzeredir. Ben birazdan kaybolup geceye gelirim Annem babamı göremiyorum ama en azından dayımı bu saatlerden sonra görebiliyorum😊Sizin oralarda yemek kültürü mü var Yap sandivç ver gitsin
aç görüntülü konuş sende dayın ağır yemek istiyorda kuzu tandır filan değildir en agiri türlüdürHaha ben ne yiyeceğim peki? Yiğenlerim yemekleri kolay. Arada dayım ağir yemekler istiyor. O da gelmek üzeredir. Ben birazdan kaybolup geceye gelirim Annem babamı göremiyorum ama en azından dayımı bu saatlerden sonra görebiliyorum😊
Onu yapıyoruz canım. Günde defalarca konuşuyoruz whatsapptan.aç görüntülü konuş sende dayın ağır yemek istiyorda kuzu tandır filan değildir en agiri türlüdür
Ahahahha ve Behice sahneye çıkar @Dosi