Bu kadar boşluk sevdalısı olmak da üzücü gerçekten gözlerini toprak doyursun.Evet çatla.![]()
Bu kadar boşluk sevdalısı olmak da üzücü gerçekten gözlerini toprak doyursun.Evet çatla.![]()
Demir'ciğim zehirlenmesine dayanamadı ve şikayetini geri almişAdam yaa adam
![]()
Şu Müjgan kadar sinir bir karakter yok ya.Yine gitmiş Züloşumu kıstırmış silahla.
aslımda hasas değilim spoi konusunda. aynı zevki aliyorum izlerkenSpoi vermeyeyim o zaman.![]()
Ay çekemiyorsun.Titrek müjgandan da koruyamıyorsa kendisini Züleyhaya da iki laf edin amaAlt tarafı müjgan
Sırtlan yılmazın gözü açılıyorsa Behiceye dikkat etsinAy çekemiyorsun.
Yılmazımın da açılıyor gözleri.![]()
Bizim Fazilet ne olarak geliyor acaba, Behicenin hakkından o gelir anca.Sırtlan yılmazın gözü açılıyorsa Behiceye dikkat etsinParaları alıp kaçınca dımdızlak kalacak
![]()
Bizim Fazilet ne olarak geliyor acaba, Behicenin hakkından o gelir anca.![]()
Şuan MErsinde oldugunu biliyoruz. Hunkarımızın çekindiği biri oldugu çok belli. Kudurdu öğrenemediği için
Yeni karşılıklar bulalım pls. Kabak tadı verdi.
Ben başlarını izlemedim. O geçen bölümdeki evdeki o idi dimi. Gözüktümü peki. 😱
Yapıcam zatenYeni karşılıklar bulalım pls. Kabak tadı verdi.![]()
Evet SAHTE zirveye sevinirken.Yapıcam zatenAma yarınki elemine yapıcam. Süprizi kaçmasın
![]()
Hah hah hah hahEvet SAHTE zirveye sevinirken.![]()
Son haftada tüm gruplarda Mucize Doktor birinciydi ve bu hafta o olmayınca 1. olacaksınız SAHTE zirveniz dışında geçici bir şey göremiyorum.Hah hah hah hah
Sahibinin koltugunu geçici olarak aldınız. Türk halkının duygusallığını kullanarak. İnsan sömürücüsü![]()
Reyting sayfasında @Dosi üzerinden sen ve senin gibilere cevabımı yazdım git okuSon haftada tüm gruplarda Mucize Doktor birinciydi ve bu hafta o olmayınca 1. olacaksınız SAHTE zirveniz dışında geçici bir şey göremiyorum.![]()
Akılıca hamle yaptınReyting sayfasında @Dosi üzerinden sen ve senin gibilere cevabımı yazdım git oku![]()