Aptal, guya yeğenine akıl veriyor. Kendisi yanlış adım atıyor.Züleyhayı iğneleyecek
izlemedin mi asıl amacını söyledi resmen bu bölümdeAptal, guya yeğenine akıl veriyor. Kendisi yanlış adım atıyor.
Yok ben yeni açtım. Nolduki. 😱izlemedin mi asıl amacını söyledi resmen bu bölümde
Yok ben yeni açtım. Nolduki. 😱
Ha okay. Bad Behice joined chat.Mutfakta yine müjganla konuşurlarken eski gücüne paraya filan onlara vurgu yaptılar
Kadın çok paragöz çıktı, her firsatta Müjgan'a parayı al, evi al deyip duruyor Fekeli'den kolay vazgeçti ama sonlarıda izlemedim. Bu bölüm tam bakınamadim yaniAhahahha ve Behice sahneye çıkar @Dosi
Eski gücüne dönmek istiyor Fekeliden vazgeçtiğini sanmıyorum. Daha çok bağlanacaktir. Yatsalar keşkeKadın çok paragöz çıktı, her firsatta Müjgan'a parayı al, evi al deyip duruyor Fekeli'den kolay vazgeçti
Mesajımı editlemiştim Bölümün nerdeyse hepsini kaçırdım diyebilirim 🙄 yoğun bir gün geçirdim. Bence tek derdi para. O anca Fekeli'den sarhoşken yararlanabilir ama sahalara Nazan Kesal dönecek. Behice artık Şermin gibi tek takılan karakter olurEski gücüne dönmek istiyor Fekeliden vazgeçtiğini sanmıyorum. Daha çok bağlanacaktir. Yatsalar keşke
Evet bu bölüm pasifti bütün oyuncular Son 3 haftanın hiç heycanı yoktuMesajımı editlemiştim Bölümün nerdeyse hepsini kaçırdım diyebilirim 🙄 yoğun bir gün geçirdim. Bence tek derdi para. O anca Fekeli'den sarhoşken yararlanabilir ama sahalara Nazan Kesal dönecek. Behice artık Şermin gibi tek takılan karakter olur
Fragman heyecanlı değildi zaten ve geçen haftafa pek bakamamıştım. Ben bu diziyi düzeli izlemiyorum zaten. Son haftalarda baya iyiydi ondan izledim.Normal tempolarda son 1 saat ve sahnelerle tamamlıyorumEvet bu bölüm pasifti bütün oyuncular Son 3 haftanın hiç heycanı yoktu
Ozaman haftaya full izlerim Bu bölümü hızlandırilmış tirda izleyip öyle bakacağım fragmanaFragman muazzamdı. @Dosi @Forumdash
Evet çatla.Ay gelecek hafta da mı var.
Spoi vermeyeyim o zaman.Ozaman haftaya full izlerim Bu bölümü hızlandırilmış tirda izleyip öyle bakacağım fragmana
Demir'ciğim zehirlenmesine dayanamadı ve şikayetini geri almiş Adam yaa adamFragman muazzamdı. @Dosi @Forumdash