Ara versinler tabi ama bizim elimizde de stoklar olsunsanmıyorum devam eder, daha geçen ilaçlıyorlardı seti, bölüm çekilmiştir bence 😊
Bugünki sakallı hali hoştu seninkinin.
Yılmazın sexy bulmanı Sex+sexy ve bu kelime eşdeğer ne varsa hiçbiri Yılmazda yok Ve sen bunu yılmazda bulmuşun@Forumdash neye ilginç atdın burda.
@serhatt da seninle aynı zevkleri taşıyor şimdi o da dadanırBugünki sakallı hali hoştu seninkinin.
Sen Demir gibi erkeksi, daha olgun tipler seviyorsun heralde.Yılmazın sexy bulmanı Sex+sexy ve bu kelime eşdeğer ne varsa hiçbiri Yılmazda yok Ve sen bunu yılmazda bulmuşun
İlginç yerine şok oldum olsa ifadenin adı yerinde olacak
Senin yılmaz ne baba olabildi ne koca ne de sevgili ne de oğul İnsanların hayatını mahvetmekten başka bişey yaptiği yok
Bana kalırsa o yaşlı kadının ölmesi lazım artık fazla dramatize bağrıyor.yine önden korku sarmış Aserat'ı @Forumdash @Ahmed
Demir geçen bölümde Züleyhayı yaraladı, huğularda orda burda kaç kez itti düşürdü, onların yanına Yılmaz'ın yaptığı koca bir hiçEn azından Yılmazın oğlunu kendi oğlu gibi sahiplenıyor. Sevgisini esirgemiyor... BKZ:avatarım
Yılmaz Mujgan olana bile bakmam dedi Bu arada Mujganı yere fırlattı. Kadın döven Yılmaz @serhatt
Zevkine sağlıkYılmaz bir içim su ya.
Çok seksi.
Neden yine yapmıyoruz@serhatt bizim zevkler neredeyse tıpatıp. Bi ara instgaramda yakışıklı erkekler atarak yorumlaşırdık.
@Aserat şok ve iptal
@Aserat şok ve iptal
Anlamadım üç grupta da Mucize Doktor 1. olmuş her zamanki gibi. Doğru bakmamış olabilir misiniz.
Anlamadım üç grupta da Mucize Doktor 1. olmuş her zamanki gibi. Doğru bakmamış olabilir misiniz.
Sen atmıyorsun.Neden yine yapmıyoruz