ATV Bir Zamanlar Çukurova - Dizi Yorumları

Züloşum koğuş ağası olacak yakında. O parmaklık sahnesinden önce koğuştaki bir kadın Züloşa çay verirken abla demişti. Sürahi olayından sonra almış eline ipleri. :A
Fazilet acaba koğuşa ağa mı gelecek diye cok bekledim:F Yılmaz'ın fekelesi gibi bişey olur sahip cıkar diye bekledim:F Sonra mürebiye olarak katılabilir diye düşündüm :A @Yiğitt @Bully @Dosi @mrt-06

Ama nasıl güzeldi dimi:A

Tabi ki kurtulur. Müjgan bu kadar sırtladı diziyi son haftalar :Z
rengi çok iyi evet :A
Yılmaz bunun üzerine acır ve onla devam eder.
Züleyha'da hapisten çikıp senin Demir'ine mahkum olmak zorunda bırakılır yine 😏

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
rengi çok iyi evet :A
Yılmaz bunun üzerine acır ve onla devam eder.
Züleyha'da hapisten çikıp senin Demir'ine mahkum olmak zorunda bırakılır yine 😏
Senin yılmaz ne baba olabildi ne koca ne de sevgili ne de oğul:A İnsanların hayatını mahvetmekten başka bişey yaptiği yok:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Nesini sırtladı ayol. Milllet onun sahnelerde kanal değiştiriyor diye reytingler fazla yükselemiyor ve reytinglerde muziceli hekim dizisini geçemiyoruz kaç haftadır. :A @mrt-06 @Dosi
Ahaha onun bu aptalliği olmasaydı son haftalarımız böyle olurmuydu:A Bu senaryo taktiğini bakalım başka dizilerde de görürmüyüz :A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Senin yılmaz ne baba olabildi ne koca ne de sevgili ne de oğul:A İnsanların hayatını mahvetmekten başka bişey yaptiği yok:A
yahu ne benim Yılmaz'ı be :bağır:onu bir kere bile savunduğumu hatırlamıyorum :A adamın kara gözlerinden başka odaklandığım bir yönü yok :A SENiN Demir'de işe yaramıyor, al birini vur ötekine :A @Ahmed

• Güldürdün
Reactions: Forumdash