Şu an TV-deki en AB dizi. Tek fark çok fazla hapishane, hastane ve silah var.Bu dizi de ab ama kıymeti bilinmiyor diyorum
Şu an TV-deki en AB dizi. Tek fark çok fazla hapishane, hastane ve silah var.Bu dizi de ab ama kıymeti bilinmiyor diyorum
Ama bir bölümde işley,p bitiriyoruz. Diğerleri gibi sürümcemede bırakmıyoruzŞu an TV-deki en AB dizi. Tek fark çok fazla hapishane, hastane ve silah var.
Senin Demir affeder ve çıkartır Züloşu bence.Ama bir bölümde işley,p bitiriyoruz. Diğerleri gibi sürümcemede bırakmıyoruz
O parmaklık olayından sonra çok bile sunacaği şartlarSenin Demir affeder ve çıkartır Züloşu bence.
Ama şartlar falan sunar, çok insafsın adam.
Züloşum koğuş ağası olacak yakında. O parmaklık sahnesinden önce koğuştaki bir kadın Züloşa çay verirken abla demişti. Sürahi olayından sonra almış eline ipleri.O parmaklık olayından sonra çok bile sunacaği şartlar
Fazilet acaba koğuşa ağa mı gelecek diye cok bekledim Yılmaz'ın fekelesi gibi bişey olur sahip cıkar diye bekledim Sonra mürebiye olarak katılabilir diye düşündüm @Yiğitt @Bully @Dosi @mrt-06Züloşum koğuş ağası olacak yakında. O parmaklık sahnesinden önce koğuştaki bir kadın Züloşa çay verirken abla demişti. Sürahi olayından sonra almış eline ipleri.
Evet onu da düşündüm mahkeme sahnesinde 1948'liymiş şuan 72 yaşinda bir Hammine oluyor ZüleyhaBen Züloşun anası olacak diye düşünüyorum.
Yine çok güzel olurdu.Evet onu da düşündüm mahkeme sahnesinde 1948'liymiş şuan 72 yaşinda bir Hammine oluyor Züleyha
Gözleri yeter zaten ki gözler yaşlanmaz derlerYine çok güzel olurdu.
Ama nasıl güzeldi dimiMüjgan'a ne olur sence? Küvveti görünce senin mesaj geldi aklıma
rengi çok iyi evetAma nasıl güzeldi dimi
Tabi ki kurtulur. Müjgan bu kadar sırtladı diziyi son haftalar
Senin yılmaz ne baba olabildi ne koca ne de sevgili ne de oğul İnsanların hayatını mahvetmekten başka bişey yaptiği yokrengi çok iyi evet
Yılmaz bunun üzerine acır ve onla devam eder.
Züleyha'da hapisten çikıp senin Demir'ine mahkum olmak zorunda bırakılır yine 😏
Ahaha onun bu aptalliği olmasaydı son haftalarımız böyle olurmuydu Bu senaryo taktiğini bakalım başka dizilerde de görürmüyüz
yahu ne benim Yılmaz'ı be onu bir kere bile savunduğumu hatırlamıyorum adamın kara gözlerinden başka odaklandığım bir yönü yok SENiN Demir'de işe yaramıyor, al birini vur ötekine @AhmedSenin yılmaz ne baba olabildi ne koca ne de sevgili ne de oğul İnsanların hayatını mahvetmekten başka bişey yaptiği yok
Ay düşmanlar görmesin diye dizinin ismini de şifrüli yazıyorum. 3 harfliler gibisin. (Gece gece isimlerini geçirmeyeyim. )Çok beklemeyin yine geçemeyeceksiniz.