Kızın başka repliği yok, her bölüm "Bak hala Yılmaz Züleyha'ya aşık, bak hala onu seviyor" diyor.Evde herkes Müjgan'a saydırıyor
Halası yokken demıyorduKızın başka repliği yok, her bölüm "Bak hala Yılmaz Züleyha'ya aşık, bak hala onu seviyor" diyor.
Ben sürekli izlemiyorum diziyi ama her izlediğimde aynı replik muhakkak oluyor.
Tek replikle dizi toparlandı ama
Çekimlerini çok beğeniyorum ben, ışıklandırması vs. sanki o dönem gibi.Tek replikle dizi toparlandı ama
Kesinlikle buna rağbmen AB nasıl düşük anlamıyorum. Rakibimiz olmasına rağmen ekranların en kaliteli prodüksiyonu oldugunu söyluyorum ama dinleyen kim Eyyy ABÇekimlerini çok beğeniyorum ben, ışıklandırması vs. sanki o dönem gibi.
Gaffur ve eşi bence AB'yi kaçırıyor.Kesinlikle buna rağbmen AB nasıl düşük anlamıyorum. Rakibimiz olmasına rağmen ekranların en kaliteli prodüksiyonu oldugunu söyluyorum ama dinleyen kim Eyyy AB
Senaryo olarak da kötü değil.
Gaffur beni de boğuyor valla Ama diziyi de sırtlıyorlar. Hizmetçiler izlettiriyorsa kendisini o dizinin +10 almaması imkansızGaffur ve eşi bence AB'yi kaçırıyor.
Bak 20 bin lira nafaka alacaklar halası zehir yine zehirr.
Haklısın aslında bu arada Gaffur bence tam bir AB dizisi oyuncusu neden hep TOTAL dizilerinde yer alıyor anlamıyorum.Gaffur beni de boğuyor valla Ama diziyi de sırtlıyorlar. Hizmetçiler izlettiriyorsa kendisini o dizinin +10 almaması imkansız
Fatmagülün yengesi Müjganın halası ama özünde zehirli ve entrika dolu birisi Böyle roller yakışıyor kadına
En AB'de bile totali temsil ediyordu zamanındaHaklısın aslında bu arada Gaffur bence tam bir AB dizisi oyuncusu neden hep TOTAL dizilerinde yer alıyor anlamıyorum.
Yine de bir AB dizisi içindeydi.En AB'de bile totali temsil ediyordu zamanında
Sen kimsin s*rtük dedi resmen.Bu bölümdeki Züleyhanın sürahiyi kırma sahnesi olaydı.
Müjgana bye mi diyoruz?
Şu dizilerin hepsinde hapishaneye giren kişiye resmen aynı replikle psikolojik şiddet yapılıyor.Yine de bir AB dizisi içindeydi.
Sen kimsin s*rtük dedi resmen.
Efsane bölümü hatırlayalım o halde. @Forumdash @xemrexxx @xBUGRAx @BullyŞu dizilerin hepsinde hapishaneye giren kişiye resmen aynı replikle psikolojik şiddet yapılıyor.
Ben senin Çukurovacı olduğunu bilmiyordum bu arada.
Bu dizi de ab ama kıymeti bilinmiyor diyorumYine de bir AB dizisi içindeydi.
Sen kimsin s*rtük dedi resmen.
Evet kuşum her zaman olduğu gibi Yaaa evde olunca izliyorum işte annemleBen senin Çukurovacı olduğunu bilmiyordum bu arada.
Kalitede buluşmuşuz.
Haluk gibi dedin Kıymet billl AB !!!!Bu dizi de ab ama kıymeti bilinmiyor diyorum