3 evet'le seni en yakın göz kliniğine uğurluyoruz. @Forumdash @serhatt @DosiAnlamadım üç grupta da Mucize Doktor 1. olmuş her zamanki gibi. Doğru bakmamış olabilir misiniz.
3 evet'le seni en yakın göz kliniğine uğurluyoruz. @Forumdash @serhatt @DosiAnlamadım üç grupta da Mucize Doktor 1. olmuş her zamanki gibi. Doğru bakmamış olabilir misiniz.
dur birazdan belgelerle geliyorum reyting konusuna beklemede kalın
Beter olsun hak etti@Aserat şok ve iptal
Kaç kere attım görüldü yapıp cevap vermedin!!!!Sen atmıyorsun.
bence akıl hastanesine uğurlayalım @Aserat
Kendimden utandım.Kaç kere attım görüldü yapıp cevap vermedin!!!!
Kırgınım zaten, en kısa zamanda gönlümü alKendimden utandım.
Gönlünü alırım senin.
Haminne mi?? Yaa hayırr, aşiri tatlı oluyor laf arasına girmesi filanBana kalırsa o yaşlı kadının ölmesi lazım artık fazla dramatize bağrıyor.
rogar hem de
Yanına bile yaklaşamazsın
İstediğim an avucumun içindeHaminne mi?? Yaa hayırr, aşiri tatlı oluyor laf arasına girmesi filan
rogar hem de
Yanına bile yaklaşamazsın
Hep de şu ikisi el ele olunca o kapıdan mı girecek senin Demir.
Sanki orda rüya göruyorHep de şu ikisi el ele olunca o kapıdan mı girecek senin Demir.
Züleyhanın yerinde olsam Demirin aklını çeler, oradan çıkardım. Seninki körkütük aşık çünkü ve yine affederdi.Sanki orda rüya göruyor
Şükür itiraf ettinizZüleyhanın yerinde olsam Demirin aklını çeler, oradan çıkardım. Seninki körkütük aşık çünkü ve yine affederdi.
Ama aptal kızımız inadına inadına tersini yapıyor.
Aşık ama maalesef kalbi taştan onu napacaz.Şükür itiraf ettiniz
Aşk işte Kalbini yumşatsa gözü acılacak Yılmaz gibi. Pastam dursun ama pastamı da yıyeyım: (hem mujgan hem züleyha)Aşık ama maalesef kalbi taştan onu napacaz.
KUDUR