Bilgisayarınızın İşlemcisi Nedir?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    32
Birde kornaya basıp arabaya alıyordum. :A:A Başka ne için oynanıyor ki bu oyun, ben hep bunları yapmak için oynardım ergenken. :F
Verilen görevleri yapıp oyunu tamamlamak için olabilir mi acaba? :A

Ben yeterince uzun süre kullandığım için değiştireceğim zaman vicdan azabı çekmem :A O yüzden pcyi yere atıp bir şeyler döküp bozmama gerek yok, insan gibi bir köşeye bırakıp yenisini alırım :A
Köşe kırlenti gibi kenarda duracağına mezarlığa gitsin işte yine benim yaptığım mantıklı. :A

Bilgisayarım yok :D
Her işimi sevgili telefonum hal ediyor :A

Windows Tablet ise Atom işlemcidir. Intel Atom'u işaretle. :A

Celeron ve Pentıum eski değil ben de Celeron kullanıyorum Intel bu çipleri yeniledi yani günümüz teknolojisine uyarladı, tabii bir i serisi performansı yok ama eski Celeron köhneliğinde değil. Benim gibi oyun oynamayanlar için ideal. :D @ozmoturk

AMD'ye çok bile yeter bir seçenek. :A

@bazinga pek de bir farkı yok aslında i5-i7 arasında. :D
Yok Celeronmuş :X baktım dediğin gibi yenilenmişler. Ben de oynamıyorum. Ama küçük oyunları kaldırıyormuş :A

Yok Celeronmuş :X baktım dediğin gibi yenilenmişler. Ben de oynamıyorum. Ama küçük oyunları kaldırıyormuş :A
Tabletin normal tablet mi yoksa tak çıkar tabletlerden mi? Onlarsa Celeron olabilir ben düz tablet olarak düşünmüştüm. :D

Celeron iyidir ya ben çok memnunum şu açıdan diğerlerine göre daha iyi şarj süresi en uzun Celeron işlemcide oluyor benim laptop 1.5 gün gidiyor pilde. Hemde sessiz ve ısınmadan çalışıyor. :D

Tabletin normal tablet mi yoksa tak çıkar tabletlerden mi? Onlarsa Celeron olabilir ben düz tablet olarak düşünmüştüm. :D

Celeron iyidir ya ben çok memnunum şu açıdan diğerlerine göre daha iyi şarj süresi en uzun Celeron işlemcide oluyor benim laptop 1.5 gün gidiyor pilde. Hemde sessiz ve ısınmadan çalışıyor. :D
Tak çıkar :X Evet iyi iş görüyor. World Exel filan çalişiyor youtube giriyor o yeter zaten:A LoL de oynanabiliyormuş ama denemedim :F

Ulan bi evin bi kızısın alsa ya peder :A
Hhaha Aaa benim teknolojiye harcamam yok bunuda okulda bilgisayar bölümü diye almıştık hala onu kullanıyorum :F Telefonda 10 yıllıktı amcam yenilemişti doğum günümde :A

Beni harcamalar kıyafetlere kendi dolaplarım doldu misafir odasındakı dolaplarıda ben doldurdum :F Kadınsal hastalık işte mağaza camı önünde kıyafetleri görünce süte bakan kedi moduna geçiyoruz :A :A :A @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx

Arkadaşlar ankete işaretleme de yapalım lütfen. :A

İşlemci ne bilmeyenler için söyleyeyim hemen kasanızın üzerinde yazıyor renkli bir etiket ona bakıp ankete işaretleyelim. :A
Aaa kaderim batsız ayoll nereye baksam kütüğe çarpıyorum :A :A :A

@MasacRE- ile ikimiz sadece Intel Core 2 Duo :A :A :A

Hhaha Aaa benim teknolojiye harcamam yok bunuda okulda bilgisayar bölümü diye almıştık hala onu kullanıyorum :F Telefonda 10 yıllıktı amcam yenilemişti doğum günümde :A

Beni harcamalar kıyafetlere kendi dolaplarım doldu misafir odasındakı dolaplarıda ben doldurdum :F Kadınsal hastalık işte mağaza camı önünde kıyafetleri görünce süte bakan kedi moduna geçiyoruz :A :A :A @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx
Kız sen kadın mısın ki kadınsal hastalığın olsun,orangutan :A @xemrexxx @mrt-06