Bir albenileri yok dediğim gibi, belki yedekler iyi olur.Dimi bunları kim izler![]()
Bir albenileri yok dediğim gibi, belki yedekler iyi olur.Dimi bunları kim izler![]()
Bir albenileri yok dediğim gibi, belki yedekler iyi olur.![]()
Benim favorilerim bu sezon Serhan ve Meryem abi.Bunları @Emre Ozansoy beğenmiṣtir diyordum, o yorumu ararken senin yoruma denk geldim.![]()
Benim favorilerim bu sezon Serhan ve Meryem abi.![]()
Şampiyonu tuttuğumuz için bir sorun olmayacak. Bu sene full time Survivordayız. 😅 @Emre OzansoyHadi bakalim yüzün gülecek mi bu sezon bakalim.![]()
Aynen öyle. Mecbur yine All Star isimleri çağıracak gibi. Erkenden.Tanıtım komik olmuş. Efektler göze batıyor.
Biz bu sene yarışta yokuz diye bas bas bağırıyor resmen.
Onlarda etki etmiyor. Gördük önceki seneAynen öyle. Mecbur yine All Star isimleri çağıracak gibi. Erkenden.
sen de katıl bence artık şansın var gibiOnlarda etki etmiyor. Gördük önceki sene![]()
Etmez çünkü Nagi'm gibi etkili kişiler yoktu.Onlarda etki etmiyor. Gördük önceki sene![]()
Ben seneye basvururum sanırım. Boş duracağıma para kazanırım. 😅sen de katıl bence artık şansın var gibi![]()
Yaşlandı artık. Ayağını eline almak istemiyor ise artık gelmemeli. Acun'un bundan böyle çalışacağını sanmıyorum.Etmez çünkü Nagi'm gibi etkili kişiler yoktu.
Nagi'm olunca olaylar oluyor. Zevk alıyoruz. Yoksa berbat geçiyor yarışma.Ben seneye basvururum sanırım. Boş duracağıma para kazanırım. 😅
Yaşlandı artık. Ayağını eline almak istemiyor ise artık gelmemeli. Acun'un bundan böyle çalışacağını sanmıyorum.
Her hafta hesabına para üstüne bir de influencer olursun, temiz iş.Ben seneye basvururum sanırım. Boş duracağıma para kazanırım. 😅
Şanım şöhretim param bana yeterli, fazlasına gerek yoksen de katıl bence artık şansın var gibi![]()
Cuma diziyi askıya mı alacaksın?Şampiyonu tuttuğumuz için bir sorun olmayacak. Bu sene full time Survivordayız. 😅 @Emre Ozansoy
Bu oranlarda giderse alabilirim belki. Kalkma ihtimali yok sonuçta. 😅Cuma diziyi askıya mı alacaksın?![]()
Oranlar seni tatmin etmedi mi?Bu oranlarda giderse alabilirim belki. Kalkma ihtimali yok sonuçta. 😅
TBD'nin oranlar tatmin edici. 😅Oranlar seni tatmin etmedi mi?![]()