Verilen görevleri yapıp oyunu tamamlamak için olabilir mi acaba?Birde kornaya basıp arabaya alıyordum.Başka ne için oynanıyor ki bu oyun, ben hep bunları yapmak için oynardım ergenken.
![]()
Verilen görevleri yapıp oyunu tamamlamak için olabilir mi acaba?Birde kornaya basıp arabaya alıyordum.Başka ne için oynanıyor ki bu oyun, ben hep bunları yapmak için oynardım ergenken.
![]()
Köşe kırlenti gibi kenarda duracağına mezarlığa gitsin işte yine benim yaptığım mantıklı.Ben yeterince uzun süre kullandığım için değiştireceğim zaman vicdan azabı çekmemO yüzden pcyi yere atıp bir şeyler döküp bozmama gerek yok, insan gibi bir köşeye bırakıp yenisini alırım
![]()
Onlar bana sıkıcı gelirdi.Verilen görevleri yapıp oyunu tamamlamak için olabilir mi acaba?![]()
Yok CeleronmuşWindows Tablet ise Atom işlemcidir. Intel Atom'u işaretle.
Celeron ve Pentıum eski değil ben de Celeron kullanıyorum Intel bu çipleri yeniledi yani günümüz teknolojisine uyarladı, tabii bir i serisi performansı yok ama eski Celeron köhneliğinde değil. Benim gibi oyun oynamayanlar için ideal.@ozmoturk
AMD'ye çok bile yeter bir seçenek.
@bazinga pek de bir farkı yok aslında i5-i7 arasında.![]()
Tabletin normal tablet mi yoksa tak çıkar tabletlerden mi? Onlarsa Celeron olabilir ben düz tablet olarak düşünmüştüm.Yok Celeronmuşbaktım dediğin gibi yenilenmişler. Ben de oynamıyorum. Ama küçük oyunları kaldırıyormuş
![]()
Tak çıkarTabletin normal tablet mi yoksa tak çıkar tabletlerden mi? Onlarsa Celeron olabilir ben düz tablet olarak düşünmüştüm.
Celeron iyidir ya ben çok memnunum şu açıdan diğerlerine göre daha iyi şarj süresi en uzun Celeron işlemcide oluyor benim laptop 1.5 gün gidiyor pilde. Hemde sessiz ve ısınmadan çalışıyor.![]()
Bu yaşta ne lolü abi ben bile oynamıyom.Tak çıkarEvet iyi iş görüyor. World Exel filan çalişiyor youtube giriyor o yeter zaten
LoL de oynanabiliyormuş ama denemedim
![]()
Oynıcam demedimBu yaşta ne lolü abi ben bile oynamıyom.![]()
Algılardayım yine boşver.Oynıcam demedimişlemceyi övmek için dedim
Lol oynamak için 20binlik pcler var yani
![]()
Hhaha Aaa benim teknolojiye harcamam yok bunuda okulda bilgisayar bölümü diye almıştık hala onu kullanıyorumUlan bi evin bi kızısın alsa ya peder![]()
Aaa kaderim batsız ayoll nereye baksam kütüğe çarpıyorumArkadaşlar ankete işaretleme de yapalım lütfen.
İşlemci ne bilmeyenler için söyleyeyim hemen kasanızın üzerinde yazıyor renkli bir etiket ona bakıp ankete işaretleyelim.![]()
Kız sen kadın mısın ki kadınsal hastalığın olsun,orangutanHhaha Aaa benim teknolojiye harcamam yok bunuda okulda bilgisayar bölümü diye almıştık hala onu kullanıyorumTelefonda 10 yıllıktı amcam yenilemişti doğum günümde
Beni harcamalar kıyafetlere kendi dolaplarım doldu misafir odasındakı dolaplarıda ben doldurdumKadınsal hastalık işte mağaza camı önünde kıyafetleri görünce süte bakan kedi moduna geçiyoruz
![]()
![]()
@Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx
Hahha senin daha kadın olduğun doğru
ha şunu bileydinHahha senin daha kadın olduğun doğru![]()
![]()
![]()
Kıyafetlerimi verirdim sana yarısını ama ben edepli giyiniyorum senin giydiğin giysiler gece kuluüplerinde gyiliyordurha şunu bileydin![]()