@pompy de belki sizdendir.
En kötüsü oysa bizimki odur.
Forumda iyi ki eskici gitti vlla toplardı bizi bir kaç mandalaEn külüstür bilgisayarlar bizde işte, kalmadı artık bu core 2 duo'lar ne kadar eski pc'miz olduğu oradan belli oluyor
@pompy de belki sizdendir.
Forumda iyi ki eskici gitti vlla toplardı bizi bir kaç mandalaEn külüstür bilgisayarlar bizde işte, kalmadı artık bu core 2 duo'lar ne kadar eski pc'miz olduğu oradan belli oluyor
2 yıl önce kurmuşuz bu tayfayı Hâlâ aynı noktada mıyız, var mı hurdasını yenileyen
Hahaha valla bu kasa elimde kalacak en sona, yazın alacağım yeni bir dizüstü pc. Bu kasalılardan gına geldi. Kasadan çıkan sesi duysan oooo olursun yani.2 yıl önce kurmuşuz bu tayfayı Hâlâ aynı noktada mıyız, var mı hurdasını yenileyen
Yeniledim biliyorsun...2 yıl önce kurmuşuz bu tayfayı Hâlâ aynı noktada mıyız, var mı hurdasını yenileyen
4.nesilde bilgisayar açılabiliyor muBirisinde 4. nesil (Windows), diğerinde 8. nesil (MacBook) Intel Core i5 var
Hayır hala aynı Lisede kullanıyordum yakında açık attırmayla satarım @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati2 yıl önce kurmuşuz bu tayfayı Hâlâ aynı noktada mıyız, var mı hurdasını yenileyen
Hala çalışması mucizeHayır hala aynı Lisede kullanıyordum yakında açık attırmayla satarım @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati
Laptop be bu oynayamadığım oyun yok4.nesilde bilgisayar açılabiliyor mu
Keşke önceki yaz falan almış olsaydın. Pc fiyatları çığırından çıkmış vaziyette, kolay kolay da düşmez zaten fiyatlar. İyi bir şey almak istiyorsan yüksek bir miktarı gözden çıkarman lazımHahaha valla bu kasa elimde kalacak en sona, yazın alacağım yeni bir dizüstü pc. Bu kasalılardan gına geldi. Kasadan çıkan sesi duysan oooo olursun yani.
Bak bak nasıl da girmiş konuya hemen hava atmak içinYeniledim biliyorsun...
İ7 9. nesil işlemci var şuan.
Senin o külüstürü satman için üstüne para vermen lazım, kim niye para ödesin onun içinHayır hala aynı Lisede kullanıyordum yakında açık attırmayla satarım @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati
Eski şeylere veriyorlar @eskici Öyle geçim sağlıyorKeşke önceki yaz falan almış olsaydın. Pc fiyatları çığırından çıkmış vaziyette, kolay kolay da düşmez zaten fiyatlar. İyi bir şey almak istiyorsan yüksek bir miktarı gözden çıkarman lazım
Bak bak nasıl da girmiş konuya hemen hava atmak için
Senin o külüstürü satman için üstüne para vermen lazım, kim niye para ödesin ona
Keşke önceki yaz falan almış olsaydın. Pc fiyatları çığırından çıkmış vaziyette, kolay kolay da düşmez zaten fiyatlar. İyi bir şey almak istiyorsan yüksek bir miktarı gözden çıkarman lazım
Bak bak nasıl da girmiş konuya hemen hava atmak için
Senin o külüstürü satman için üstüne para vermen lazım, kim niye para ödesin onun için
Kütük iyi kapak yapmış sanaSenin karşılığında yüklü para alacam @eskici