Benim Albümüm / Başvurular

Aacayipsin albümünün iki büyük hit şarkısı Gül Döktüm Yollarına ve Kış Güneşi pek ilgi görmedi forumda. :D

Karma'daki şarkılar günümüze daha çok yansıdı diye düşünüyorum, radyoda denk geliyorum hala bazı şarkılarına. :D

Hep sevdiğimden melunum. :A

Aacayipsin'de dediklerine ek olarak Hepsi Senin mi, Şeytan Azapta, Dön Bebeğim, Unutmamalı gibi hitler de var ama doğrudur, forumun müzik zevki malum. :D

Karma albümünü beğeniyor musun peki :D

@Çiğdem- ne gülüyon kız cadı. :T:
gerçi kuzu kuzu ve hüp şarkısıda çok ilgi görmemişti ama karma albümü iyidir cnm
kuzu kuzu all starda ilgi görmüştü hüpte senin elinde ilgi görür ayrıca sen başkasın, ay, aşk,
gitti gideli, taş, verme kafadan şuan 8 şarkı sayabiliyorum her şarkısı olay olmuştu:F

acayipsin albümü ilgi görmez başka albüm düşünülürse bu ölürüm sana albümü olması lazım ama karmayı tercih ederdim bende :F

gerçi kuzu kuzu ve hüp şarkısıda çok ilgi görmemişti ama karma albümü iyidir cnm
kuzu kuzu all starda ilgi görmüştü hüpte senin elinde ilgi görür ayrıca sen başkasın, ay, aşk,
gitti gideli, taş, verme kafadan şuan 8 şarkı sayabiliyorum her şarkısı olay olmuştu:F

acayipsin albümü ilgi görmez başka albüm düşünülürse bu ölürüm sana albümü olması lazım ama karmayı tercih ederdim bende :F
Aynen günümüze daha yakın albümleri tercih etmek daha mantıklı forumun zevki düşüldüğünde. :D

Kız şimdi kaç şarkı kullanacaz biz o belli oldu mu :D

Aynen günümüze daha yakın albümleri tercih etmek daha mantıklı forumun zevki düşüldüğünde. :D

Kız şimdi kaç şarkı kullanacaz biz o belli oldu mu :D
10 şarkı kullanılıcak sende kullanmıcağın 2 şarkını özelden bildirirsen sevinirim cnm:F
@Harunnn60 ve @MayısKralı nın albüm değiştirmeleri dahada rekabeti arttırıcak yeni gelecek sıkı albümlerde var yeni yarışmacılar aşırı zorlu bir sezona dönüştü yarışma
:F:F:F

Senin albümü ben de düşünüyordum aslında ama kısmet sanaymış, güzel seçim. :A

Karma albümünü nasıl buluyorsun :D
Telefonumda mevcut olan albümlerden biri. Pek çok iyi şarkı var, yalnız Yandım'ı kulanırsan benden çok düşük alabilirsin. Mazhar Alanson'dan sonra o şarkı Tarkan'dan çok vasat kaçıyor. :D

mayıskralıda değiştirdi yeni gelen albümlerde sıkı vlla çok zor bir sezona dönüştü yarışmacı olmadığıma sevindim ilk defa :F:F:F
Konuşmadığımız Şeyler Var'ı seçmesi kötü oldu. En sevdiğim albümlerdendir. Gerçi sahibi yarışmaları tamamlayamamasıyla ünlü, belki yarışmacı olduğu yarışmayı da bitiremez. :D

Telefonumda mevcut olan albümlerden biri. Pek çok iyi şarkı var, yalnız Yandım'ı kulanırsan benden çok düşük alabilirsin. Mazhar Alanson'dan sonra o şarkı Tarkan'dan çok vasat kaçıyor. :D
Yandım'ı kullanacam ya ilk 2 hafta içersinde, bilindik bir şarkı sonuçta, O'na Sor şarkısından daha iyi sonuç alır en azından. :D Uzak'ı da eledim, bence albümdeki en vasat şarkı. Ama 9-10 hit şarkı çıktı albümden, bu ender rastlanan bir durum. :D

Yandım'ı kullanacam ya ilk 2 hafta içersinde, bilindik bir şarkı sonuçta, O'na Sor şarkısından daha iyi sonuç alır en azından. :D Uzak'ı da eledim, bence albümdeki en vasat şarkı. Ama 9-10 hit şarkı çıktı albümden, bu ender rastlanan bir durum. :D
Elediğin şarkılar isabet olmuş. :D