10 sarkiiydi degilmi Ceceli olabilir Gökhan Turkmen Gülşen tanıtım acisindan Gökhan Akar olabilirhangi şarkıcıları seviyorsun
Yok yani muhtemelen düşük verirdim ikisine de .Senin açından mı. ss
10 şarkı ile katılıcaksınız evet cnm 🙂10 sarkiiydi degilmi Ceceli olabilir Gökhan Turkmen Gülşen tanıtım acisindan Gökhan Akar olabilir
İyi sevindim o zaman. Sende 13 şarkı var bakalım hangi üçünü eleyeceksinYok yani muhtemelen düşük verirdim ikisine de .
İnş bulurum Kıraçın super albumu vardi oda olabilir10 şarkı ile katılıcaksınız evet cnm 🙂
seçeceğin albümde en az 10 şarkı olsun yani şarkıcıya göre düşünme iyibir albüm bulmaya çalış
Bence başka seçsin o kadar seçenek bulunuyorken bunu seçmek riskli olurAynen İsmail YK'yı seçsin bence de Efe.
Dalga geçtiğimi anlamadın mı gerçekten İsmail YK ile 2.haftayı görmesi bile bir başarıdır.Bence başka seçsin o kadar seçenek bulunuyorken bunu seçmek riskli olur
Mobilden bakıyorum şu an smileyler bazan çıkmıyor ondan anlamadımDalga geçtiğimi anlamadın mı gerçekten İsmail YK ile 2.haftayı görmesi bile bir başarıdır.
yarışmacı sayısı 12 olmuş..bu çok iyi oldu1 @OzaN Kenan Doğulu - Festival Albümü
2 @Tolstoyevski Pink Floyd The Wall Albümü
3 @yigit_00 Adele- 25 Albümü
4 @mrt-06 Sezen Aksu - Gülümse Albümü
5 @Ahmad Lana Der Ley - Born to Die Albümü
6 @Billy Kane İrem Derici - Dantel Albümü
7 @MayısKralı Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü
8 @Harunnn60 Sertab Erener - Rengarenk Albümü
9 @xemrexxx Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
10 @Bully Tarkan - Karma Albümü
11 @EnveR Atiye - Soygun Var Albümü
12 @GunesinOglu Gülşen- Bangır Bangır Albümü
Yatmadan önce Yeni yarışmacımızı açıklıcam ve @Harunnn60 @MayısKralı değiştirdikleri yeni albümlerini
herkese iyi geceler cicili bicili rüyalar
12.Yarışmacımız @GunesinOglu Gülşen- Bangır Bangır Albümü
Gülşenin onuncu stüdyo albümüdür. Albümün çıkış parçası bangır bangır 2015 yaz ayına tam anlamıyla damga vurmuş ve büyük ses getirmiştir, bir çok müziksevere göre 2015 yılının şarkısı olarak görünmektedir. 3 ayda youtube kanalında 100 milyonu bulmuştur. 2.klib ise Kaliforniya çölünde boş bir arazide çekilen klip 15 saatte tamamlandı. Klipte aşkını arayan bir kadını canlandıran Gülşen'e Norveçli model Helge eşlik etti ve yine büyük ilgi gördü.
@MayısKralı Yeni albümü Sıla- Konuşmadığımız Şeyler Var
Başarılı sanatçı sılanın 3.stüdyo albümü olup 2010 yılında çıkmıştır. albüm genel olarak olumlu görüş alırken büyük ilgi görmüştür ilk video klib acısada öldürmez parçasına çekilirken şarkı o dönemin önemli hitlerinden olmuş, diğer klib çekilen şarkılardan, "Kafa" ve "Boş Yere", Türkiye resmî listesinde zirveye oturdu. "Oluruna Bırak" ise iki numaraya kadar yükselebildi. Albüm türkiyede en çok satanlar listesinde zirveye otururken yaklaşık 1 yıl zirveden inmedi, trt müzik ödülleri ve kral tv müzik ödüllerinde yılın albümü kategorisinde aday olup ödül almayı başaramamıştır. yinede türk pop müziğinin önemli albümleri arasında kendisine yer edinmiştir
@Harunnn60 değişen yeni albümü Sertab Erener - Rengarenk Albümü
Sertab Erenerin 2010 tarihte piyasaya çıkmış sekizinci stüdyo albümüdür albüm düzenmeleri sertab erener ve mustafa ceceliye aittir.İlk çıktığı hafta satış listelerinde 1 numaraya (D&R) oturan albüm yazın en çok konuşulan albümlerinden olmuş, çıkış şarkısıKoparılan Çiçekler radyolar ve müzik kanallarında ilk sıralara yerleşmiştir. Albüm lansmanı Kuruçeşme Arena'da yapılmıştır. Erener, 5000 kişiye yeni şarkılarını söylemiş ve konser basında geniş yer bulmuştur. Sertab özel showlarla şarkılarını görsel olarak sergilemiştir .Albüm dijital satış listelerinde de zirveye yerleşmiştir.
@EFE UYSAL
Teşekkürler Benimde çok sevdiğim bir isim.Sertab iyidir @Harunnn60 Türk Pop Müziği'nin en sağlam kadın seslerindendir kendisi severiz. Haydutlar Ordusu'ndan Sertab'a dönüş yapmakla doğru kararı vermişsin tebrik ederiz.
daha fazla yarışmacı alırsan seni yıldız dansıyla yok ederim.ss1 @OzaN Kenan Doğulu - Festival Albümü
2 @Tolstoyevski Pink Floyd The Wall Albümü
3 @yigit_00 Adele- 25 Albümü
4 @mrt-06 Sezen Aksu - Gülümse Albümü
5 @Ahmad Lana Der Ley - Born to Die Albümü
6 @Billy Kane İrem Derici - Dantel Albümü
7 @MayısKralı Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü
8 @Harunnn60 Sertab Erener - Rengarenk Albümü
9 @xemrexxx Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
10 @Bully Tarkan - Karma Albümü
11 @EnveR Atiye - Soygun Var Albümü
12 @GunesinOglu Gülşen- Bangır Bangır Albümü
Yatmadan önce Yeni yarışmacımızı açıklıcam ve @Harunnn60 @MayısKralı değiştirdikleri yeni albümlerini
herkese iyi geceler cicili bicili rüyalar
12.Yarışmacımız @GunesinOglu Gülşen- Bangır Bangır Albümü
Gülşenin onuncu stüdyo albümüdür. Albümün çıkış parçası bangır bangır 2015 yaz ayına tam anlamıyla damga vurmuş ve büyük ses getirmiştir, bir çok müziksevere göre 2015 yılının şarkısı olarak görünmektedir. 3 ayda youtube kanalında 100 milyonu bulmuştur. 2.klib ise Kaliforniya çölünde boş bir arazide çekilen klip 15 saatte tamamlandı. Klipte aşkını arayan bir kadını canlandıran Gülşen'e Norveçli model Helge eşlik etti ve yine büyük ilgi gördü.
@MayısKralı Yeni albümü Sıla- Konuşmadığımız Şeyler Var
Başarılı sanatçı sılanın 3.stüdyo albümü olup 2010 yılında çıkmıştır. albüm genel olarak olumlu görüş alırken büyük ilgi görmüştür ilk video klib acısada öldürmez parçasına çekilirken şarkı o dönemin önemli hitlerinden olmuş, diğer klib çekilen şarkılardan, "Kafa" ve "Boş Yere", Türkiye resmî listesinde zirveye oturdu. "Oluruna Bırak" ise iki numaraya kadar yükselebildi. Albüm türkiyede en çok satanlar listesinde zirveye otururken yaklaşık 1 yıl zirveden inmedi, trt müzik ödülleri ve kral tv müzik ödüllerinde yılın albümü kategorisinde aday olup ödül almayı başaramamıştır. yinede türk pop müziğinin önemli albümleri arasında kendisine yer edinmiştir
@Harunnn60 değişen yeni albümü Sertab Erener - Rengarenk Albümü
Sertab Erenerin 2010 tarihte piyasaya çıkmış sekizinci stüdyo albümüdür albüm düzenmeleri sertab erener ve mustafa ceceliye aittir.İlk çıktığı hafta satış listelerinde 1 numaraya (D&R) oturan albüm yazın en çok konuşulan albümlerinden olmuş, çıkış şarkısıKoparılan Çiçekler radyolar ve müzik kanallarında ilk sıralara yerleşmiştir. Albüm lansmanı Kuruçeşme Arena'da yapılmıştır. Erener, 5000 kişiye yeni şarkılarını söylemiş ve konser basında geniş yer bulmuştur. Sertab özel showlarla şarkılarını görsel olarak sergilemiştir .Albüm dijital satış listelerinde de zirveye yerleşmiştir.
@EFE UYSAL
Seni kınım kınıyorum en farklısı senin albümündüOha yarışma çok zor Oldu. 2.All Star desek daha doğru olur. İyi ki değiştirdim bende.
Haydut grubunun şarkıları çok güzel ama forum pek sıcak bakmadı. :/ Bende cesaret edemedim. :/Seni kınım kınıyorum en farklısı senin albümündü