1- @OzaN Kenan Doğulu- Festival albümü
2- @Tolstoyevski Pink Floyd - The Wall albümü
3- @yigit_00 Adele - 25 albümü
4- @mrt-06 Sezen Aksu - Gülümse Albümü
5- @Ahmad Lana Del Rey - Born to Die albümü
6- @Billy Kane İrem Derici - Dantel albümü
7- @MayısKralı Teoman - 17 albümü
8.Yarışmacımız @Harunnn60 Haydut Grubu - Olsun Varsın albümü
Ankara grubu olan haydut bir dönemin iddalı günlük dizilerinden olan deniz yıldızının müziklerine imza atmıştı. 2009 yılında pal fm düzenlediği halka açık oylamada deniz yıldızı jenerik müziği olup o dönemde bomba etkisi yaratan kendin ol yeter ile en iyi dizi müziği ödülünü kazanmıştı. 2009 yapımı ilk solo albümleri olan Olsun Varsın o dönemin baya ilgi gören albümlerinden olmuş her parçası ayrı sevilmiş, türk rock müziği kurvarına yeni bir soluk kazandırmışlardı
9. Yarışmacımız @xemrexxx Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin albümü
Yıldız Tilbenin 7.albümü olup 2003 yılında piyasaya sürülmüştür. 2.500.000 satarak en çok satan albüm olup, ödül almış, albümün satışı çok yüksek olup o dönemde büyük patlama yapmıştır. Albümdeki Çabuk Olalım Aşkım parçası, klip çekildiği dönemde ve sonrasında Türk halkının ağzında marş olmuştur ve şarkı çok konuşulmuştur. Diğer klib çekilen şarkılarıda uzun süre zirvede yer alırken tilbeye beste fabrikası yakıştırması yapılmıştır. Albümün isim parçasıda olan Yürü Anca Gidersin parçasıda tilbenin en önemli şarkılarından olup pop müziğinede büyük etki etmiştir
@sokak sanati
@Harunnn60 un seçimi berbat tüm şarkılarına baktım albümdeki iki üç tanesi idare eder cinsten diğerleri fiyasko bununla yarışacağına her hafta ''dam üstünde un eler'' türküsünü kendisi çığırsaydı en azından ilk üçe kalma şansı daha çok olurdu
@xemrexxx nin albümü sürpriz olmadı yine yıldız teyzeyi tarlaya sürmüş ilk 3 e kalma şansı var gibi
@Harunnn60 un seçimi daha öncede dediğim gibi fiyasko katy perry gibi bir şaheserden sonra bizim köyün merkebiyle yarışmaya katılması inanılır gibi değil
@Bully tarkanı seçmiş ) tarkanki @Maskeli Fedai ile yarışırken her hafta tam puanlarımı kapıyordu! ) yine öyle olacak sanırım tarkanı çok severim, diyordum maskeli yarışmaya katılmadı tarkansız napacağız? büyük endişe içindeydim ama bully kapmış parlağı ne kadar mutluyum şimdi duygularımı kelimelerle anlatamam ?
yetmez yetmez üç beş tarkan daha yarışsın ortalığı fok götürsün ))
Son düzenleme: