Bully için oy verdiler yoksa bakma Serdar pek final filan göremezdi.Serdar Ortaç'la yarı final gördüysen birincilik hayırlı olsun şimdiden![]()
Bully için oy verdiler yoksa bakma Serdar pek final filan göremezdi.Serdar Ortaç'la yarı final gördüysen birincilik hayırlı olsun şimdiden![]()
Bana fark etmez ya çok istiyorlarsa alabilirsin, albümdeki tüm şarkılarım hit ne de olsa bir korkum yok benim.strateji yaptılar 2 sezondada tam üst düzey şarkılarıma 1 adım kala elediler
bu 2 eleme olayına ne diyorsun kalan kişilerialıp bu sezon 2 elememi yapsak yoksa böyle aynen devammı etsek![]()
Melun ilk haftadan elenmeli .ssBana fark etmez ya çok istiyorlarsa alabilirsin, albümdeki tüm şarkılarım hit ne de olsa bir korkum yok benim.![]()
Serdar Ortaç'la yarı final gördüysen birincilik hayırlı olsun şimdiden![]()
Serdar'ıma laf yok.Bully için oy verdiler yoksa bakma Serdar pek final filan göremezdi.![]()
Varsa öylr bir hak seve seve
Niye sana soruyormuşum melun sen de başka bir albümüyle katılaydın.Melun ilk haftadan elenmeli .ss![]()
Ohh ilk eleyecek yarışmacımı buldumVarsa öylr bir hak seve seve![]()
ayoll @Bully benim mustafa sandal senin serdar ortaç sevgimiz gibi değil @Maskeli Fedai göstermelik tarkanla takılıyordu yoksa fanatik olduğuna asla inanmadımNiye sana soruyormuşum melun sen de başka bir albümüyle katılaydın.Hem Tarkan'ı o kadar batırdın iki sezonda, Megastar'ın prestijini yükseltmek lazım dimi.
@Çiğdem-
Ne demek zevkle olurum
Paçoza bakın heleayoll @Bully benim mustafa sandal senin serdar ortaç sevgimiz gibi değil @Maskeli Fedai göstermelik tarkanla takılıyordu yoksa fanatik olduğuna asla inanmadım![]()
Melun gerçek yüzünü gösterdi.@Bully beğenemedin mi Tarkanı gerçekten desteklemiyordum ki![]()