Bully için oy verdiler yoksa bakma Serdar pek final filan göremezdi.Serdar Ortaç'la yarı final gördüysen birincilik hayırlı olsun şimdiden
Bully için oy verdiler yoksa bakma Serdar pek final filan göremezdi.Serdar Ortaç'la yarı final gördüysen birincilik hayırlı olsun şimdiden
Bana fark etmez ya çok istiyorlarsa alabilirsin, albümdeki tüm şarkılarım hit ne de olsa bir korkum yok benim.strateji yaptılar 2 sezondada tam üst düzey şarkılarıma 1 adım kala elediler
bu 2 eleme olayına ne diyorsun kalan kişilerialıp bu sezon 2 elememi yapsak yoksa böyle aynen devammı etsek
Melun ilk haftadan elenmeli .ssBana fark etmez ya çok istiyorlarsa alabilirsin, albümdeki tüm şarkılarım hit ne de olsa bir korkum yok benim.
Serdar Ortaç'la yarı final gördüysen birincilik hayırlı olsun şimdiden
Serdar'ıma laf yok.Bully için oy verdiler yoksa bakma Serdar pek final filan göremezdi.
Ohh ilk eleyecek yarışmacımı buldumVarsa öylr bir hak seve seve
ayoll @Bully benim mustafa sandal senin serdar ortaç sevgimiz gibi değil @Maskeli Fedai göstermelik tarkanla takılıyordu yoksa fanatik olduğuna asla inanmadımNiye sana soruyormuşum melun sen de başka bir albümüyle katılaydın. Hem Tarkan'ı o kadar batırdın iki sezonda, Megastar'ın prestijini yükseltmek lazım dimi. @Çiğdem-
Paçoza bakın heleayoll @Bully benim mustafa sandal senin serdar ortaç sevgimiz gibi değil @Maskeli Fedai göstermelik tarkanla takılıyordu yoksa fanatik olduğuna asla inanmadım
Melun gerçek yüzünü gösterdi. Kuzu Kuzu ile elenince ortalığa küfürler savuran da kuzenindi o zaman.@Bully beğenemedin mi Tarkanı gerçekten desteklemiyordum ki