Kafadan 10 puan 10 puan 10 puan vermiştim cesur hareketleri severiz😛Haydut grubunun şarkıları çok güzel ama forum pek sıcak bakmadı. :/ Bende cesaret edemedim. :/
MS'de yarışacağım ama bu grup ile. @GunesinOglu
Kafadan 10 puan 10 puan 10 puan vermiştim cesur hareketleri severiz😛Haydut grubunun şarkıları çok güzel ama forum pek sıcak bakmadı. :/ Bende cesaret edemedim. :/
MS'de yarışacağım ama bu grup ile. @GunesinOglu
Oha yarışma çok zor Oldu. 2.All Star desek daha doğru olur. İyi ki değiştirdim bende.
senin on puana güvenemedi @Harunnn60 geri kalan 20 kişiden gelecek sıfır puanlar ürkütmüştürKafadan 10 puan 10 puan 10 puan vermiştim cesur hareketleri severiz😛
Aynen. Baktım sen bile ciddi söylüyorsun, dedim Harun vazgeç bu işten.resmen ipten döndün değiştirmesen ilk giden kişi belliydi sertap seçimin çok iyi olmuş @Forumdash a bakma sırf sen ilk hafta elenesin diye değiştirdiğin şarkıcımsı şeyi destekliyordu
senin on puana güvenemedi @Harunnn60 geri kalan 20 kişiden gelecek sıfır puanlar ürkütmüştür
İşte hep bu korkaklık yuzunden hep aynı işler çıkıyor oysa ben 3 tane 10 puan vermiştim diğerleri 1 puandan 20 ederdi😛resmen ipten döndün değiştirmesen ilk giden kişi belliydi sertap seçimin çok iyi olmuş @Forumdash a bakma sırf sen ilk hafta elenesin diye değiştirdiğin şarkıcımsı şeyi destekliyordu
senin on puana güvenemedi @Harunnn60 geri kalan 20 kişiden gelecek sıfır puanlar ürkütmüştür
Aynen. Baktım sen bile ciddi söylüyorsun, dedim Harun vazgeç bu işten.
İşte hep bu korkaklık yuzunden hep aynı işler çıkıyor oysa ben 3 tane 10 puan vermiştim diğerleri 1 puandan 20 ederdi😛
Kurallar sıkıymışsenin albümü görür görmez youtube dan hepsine bir beş dakika göz attım adamlar sanki acemi şöförler gibi düz yoldan çıkmamak için çırpınıyorlar bir renk yok bir tempo yok aynı seviyede tüm şarkıları aynı formatta pırtlamış gibi )
yalnız bir şarkıya aynı hafta içinde verilen 3 tane on puan sıfır sayılıyor
Kurallar sıkıymış
Bi önceki sayfada adı yok yarişlmacılar listesinde bence yarişmasın adil olsunkurallar hogatha @Çiğdem- in koyduğu kurallar öyle tahmin edeceğin cinsten değil her hafta başka bir kural koyacaktır bu arada kendisi yarışıyormuydu yarışmada hiç dikkat etmedim kendisi yarışıyorsa yandık
Sertab iyidir @Harunnn60 Türk Pop Müziği'nin en sağlam kadın seslerindendir kendisi severiz. Haydutlar Ordusu'ndan Sertab'a dönüş yapmakla doğru kararı vermişsin tebrik ederiz.
aaa ne var beedaha fazla yarışmacı alırsan seni yıldız dansıyla yok ederim.ss
Bi önceki sayfada adı yok yarişlmacılar listesinde bence yarişmasın adil olsun
Bana o kadar çok antilik yaptın ki hiç fırsat olmadı üzgünüm.
Bana o kadar çok antilik yaptın ki hiç fırsat olmadı üzgünüm.
Manyaklıkla kimsenin Poyraz'la yarışamayacağını Poyraz Karayel izleyen herkes bilir, sahnelerde de göreceksiniz zaten. Keriman ne ki çıtır çerez.O zaman şöyle diyeyim bende İlker için üzgünüm. kerimanyak adı üstünde manyaktır İlker'e yapacaklarını düşün.
Manyaklıkla kimsenin Poyraz'la yarışamayacağını Poyraz Karayel izleyen herkes bilir, sahnelerde de göreceksiniz zaten. Keriman ne ki çıtır çerez.
assolistler en son çıkar diyip yarışmanın beşinci haftasında yarışmaya dahil olursa @Çiğdem- şaşırma derim )
hahah aa yarışma benim değilmi direk finalist oluyorum 1 kişi finalde karşıma çıkabilmek için yarışıcakBi önceki sayfada adı yok yarişlmacılar listesinde bence yarişmasın adil olsun
hahah aa yarışma benim değilmi direk finalist oluyorum 1 kişi finalde karşıma çıkabilmek için yarışıcak
ilk haftaya biraz uzun süre verip 1.hafta konusunu açmak istiyorum bende artık ama birkaç beklediğim kişi var onlarıda halledeyimde önceonca çaba sarfedip finale çıkacaklar sen cumborlop tepeden finaldeki yerini kapacaksın ve tabikide rakibe şans tanımayacaksın adaletmi bu )
bu arada yarışma ne zaman başlıyor
ilk haftaya biraz uzun süre verip 1.hafta konusunu açmak istiyorum bende artık ama birkaç beklediğim kişi var onlarıda halledeyimde önce