Benim Albümüm / Başvurular

strateji yaptılar 2 sezondada tam üst düzey şarkılarıma 1 adım kala elediler :kizgin::kizgin::kizgin:

bu 2 eleme olayına ne diyorsun kalan kişilerialıp bu sezon 2 elememi yapsak yoksa böyle aynen devammı etsek :F:F:F
Bana fark etmez ya çok istiyorlarsa alabilirsin, albümdeki tüm şarkılarım hit ne de olsa bir korkum yok benim. :A

Serdar Ortaç'la yarı final gördüysen birincilik hayırlı olsun şimdiden :A

Bully için oy verdiler yoksa bakma Serdar pek final filan göremezdi. :A
Serdar'ıma laf yok. :pala:

İlk 2 sezon zorlu geçmişti, üçüncü sezon daha bir kolaydı onun da etkisi oldu. :A

@Harunnn60 sen de iyi puanlar veriyordun ama. :A Bilsem Ki, Canıma Minnet, Şeytan, Mesafe, Sor, Karabiberim, Dansöz, Gitme, Beni Unut gibi şarkılar hangi rakiplerimde vardı ki yarı final normal sonuç o bakımdan. :A

@Çiğdem- bende varım kesinlikle :A :Z

Gerçi bana ne Tarkandan elensin gitsin cokta tın :A
Niye sana soruyormuşum melun sen de başka bir albümüyle katılaydın. :A Hem Tarkan'ı o kadar batırdın iki sezonda, Megastar'ın prestijini yükseltmek lazım dimi. :A @Çiğdem-
ayoll @Bully benim mustafa sandal senin serdar ortaç sevgimiz gibi değil @Maskeli Fedai göstermelik tarkanla takılıyordu yoksa fanatik olduğuna asla inanmadım:A:A:A

1- @OzaN Kenan Doğulu - Festival Albümü
2- @Tolstoyevski Pink Floyd The Wall Albümü
3- @yigit_00 Adele- 25 Albümü
4- @mrt-06 Sezen Aksu - Gülümse Albümü
5- @Ahmad Lana Der Ley - Born to Die Albümü
6- @Billy Kane İrem Derici - Dantel Albümü
7- @MayısKralı Teoman - 17 Albümü
8- @Harunnn60 Haydut Grubu - Olsun Varsın Albümü
9- @xemrexxx Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
10 - @Bully Tarkan - Karma Albümü

başta bir hesap hatası yaptım malesef 10 şarkılık yarışmada 11 yarışmacı olması gerekiyor final 2 kişi olması için :F 1 yarışmacı hemen açıklıyorum ve ayrıdan önceden kabul edemediğim 3-4 arkadaşa tekrar sordum istiyorsalar hala bana albümlerini bildirmeleri yeterli bazı haftalar 2 eleme yaparız amaç eğlenmek sonuçta :Z

11. Yarışmacımız @EnveR Atiye - Soygun Var Albümü
images

Soygun Var şarkıcı Atiye'nin dördüncü stüdyo albümü. Albüm yapımcısı Pasaj Müzik'tir. Albümün müzikal direktörlüğünü İskender Paydaş yapmıştır. albüm ismini taşıyan Soygun Var albümün en hit şarkılarından olmuştur ayrıca Ya Habibi şarkısıda albümün bir diğer güçlü şarkısıdır genel olarak iyi bir albüm olan soygun var başarılı bir albümdür. bu yarışmadada başarılar :bhr: