Bu hafta zor bir hafta oldu aslında son üç hafta oldukça iyiydi puanlarım ama bu hafta öyle oldu çok üzgünüm@turkuazz berbat. ss
Bu hafta zor bir hafta oldu aslında son üç hafta oldukça iyiydi puanlarım ama bu hafta öyle oldu çok üzgünüm@turkuazz berbat. ss
Ben bu kadar kötü bir insan mıyım arkadaşlar?ÖZELLİKLE KAVGA EDEBİLECEK KİŞİLERE DÜŞÜK VERMİŞKİ ELENSİN OLAY ÇIKARSIN DİYE
Saglik olmazsa yasayamayiz zaten
Canın saolsun ama elenirsem aynı şeyi demeyebilirim bakalım neler olacakBu hafta zor bir hafta oldu aslında son üç hafta oldukça iyiydi puanlarım ama bu hafta öyle oldu çok üzgünüm
kı sezen elenirse üstüne @vadikızı nı atarım senin çarpık şey seni.ssÖZELLİKLE KAVGA EDEBİLECEK KİŞİLERE DÜŞÜK VERMİŞKİ ELENSİN OLAY ÇIKARSIN DİYE
hayırr cnm ama bu programdan dolayı oluyor sanırım insan reyting için herşeyi yapıyorBen bu kadar kötü bir insan mıyım arkadaşlar?
Ben eleneceğini sanmıyorum umarım elenmezsinCanın saolsun ama elenirsem aynı şeyi demeyebilirim bakalım neler olacak
puan durumu ver.sshayırr cnm ama bu programdan dolayı oluyor sanırım insan reyting için herşeyi yapıyor
saçını başını yolarsın çiğdeminvadikızı ne yapacakmış ayol
saçını başını yolarsın çiğdemin
Elenirsem @Çiğdem- le birlikte sana da kötü itiraf yaparım bu yüzden elenmemem iyi olur senin açından da.Ben eleneceğini sanmıyorum umarım elenmezsin
Sanırım elenirsen ilk başta hedefin ben olurum büyük ihtimal öyle olurCanın saolsun ama elenirsem aynı şeyi demeyebilirim bakalım neler olacak