Bu çaylak halinle uğraşma boşuna istersen.
Bu çaylak halinle uğraşma boşuna istersen.
@mrt-06 ya itiraf yapİkimizde 5 vermisiz ama bana sadece kuru bir tesekkür ona ise harikasin vaayyy bee
dikkatli baktım o %0 dı sen kendi raporlarınla karıştırmış olmayasınmadamlık seviysi olmasın o
İlk defa 1 puan aldın benden normalde o kadar düşük olmuyorduPuanlar iyi geliyor ya seninkiler dışında, gitmeyiz herhalde.
Sen özel jürisin o sebeple daha iyi vermeliydinİkimizde 5 vermisiz ama bana sadece kuru bir tesekkür ona ise harikasin vaayyy bee
7 oy var daha dur bakalımay resmen elendim yarın yılanların öcü isimli bir film vizyona giriyor giresunda geçecek
adı ne ka kötü çağrışımlar yapsa da kendisi adeta bir melek hatta @vadikızı senin adını alıp dreamy e veriyorum sen artık adsızsınşimdi 2. puan durumu gelecek dahada gelmeyecek
@dreamy oyları
7 puan Model
6 puan Gökhan Türkmen
5 puan Sezen Aksu
4 puan Ziynet Sali
3 puan Erkin Koray
2 puan Pinahni
1 puan Merve Özbey
Çok zorlu oldu
Hmmm haftaya sana özel bir oy kullaniriz o zaman
Ama efendim Erkin Koray bey ve bana yani ben sizin yardımcınıza şekil şukul yaptı.@Bully bizim kanatlarımızın altında. Ona ters yapan biter.
adı ne ka kötü çağrışımlar yapsa da kendisi adeta bir melek hatta @vadikızı senin adını alıp dreamy e veriyorum sen artık adsızsın
çirkin betty