açıklamadım cnm
sen bu emre ile sezenin durumuna gidişatına ne diyorsun oylama biticek 4 puan alamadılar @mrt-06
Dünyada 1 tane troll vardir o da @xemrexxx tir gerisi sadece onun taklitleridirYaş Hikayesi trol olup kalitesi yerlere düştüğü için bence bu hafta gider.
Sanırım elenirsen ilk başta hedefin ben olurum büyük ihtimal öyle olur
ohhh iyi iyi ben kurtuldumElenirsem @Çiğdem- le birlikte sana da kötü itiraf yaparım bu yüzden elenmemem iyi olur senin açından da.
İtirafı merak ettim bak elenip itirafı yap bari yada elenme kalsın bence elenmezsin büyük sürpriz olur aksi durumElenirsem @Çiğdem- le birlikte sana da kötü itiraf yaparım bu yüzden elenmemem iyi olur senin açından da.
Puanlar iyi geliyor ya seninkiler dışında, gitmeyiz herhalde.İtirafı merak ettim bak elenip itirafı yap bari yada elenme kalsın bence elenmezsin büyük sürpriz olur aksi durum
Akli dengesine de baktım diğer verilere de ; adamlık seviyesi %100 çıktıarkadaşın akli dengesi var mıydı en son ölçtürüyorduk @DarkLeqenD sonuç ne çıkmıştı
İkimizde 5 vermisiz ama bana sadece kuru bir tesekkür ona ise harikasin vaayyy bee@tolgab harikasın
madamlık seviysi olmasın oAkli dengesine de baktım diğer verilere de ; adamlık seviyesi %100 çıktı