açıklamadım cnm
sen bu emre ile sezenin durumuna gidişatına ne diyorsun oylama biticek 4 puan alamadılar @mrt-06![]()
Dünyada 1 tane troll vardir o da @xemrexxx tir gerisi sadece onun taklitleridirYaş Hikayesi trol olup kalitesi yerlere düştüğü için bence bu hafta gider.![]()
Sanırım elenirsen ilk başta hedefin ben olurum büyük ihtimal öyle olur![]()
![]()
ohhh iyi iyi ben kurtuldumElenirsem @Çiğdem- le birlikte sana da kötü itiraf yaparım bu yüzden elenmemem iyi olur senin açından da.![]()
İtirafı merak ettim bak elenip itirafı yap bariElenirsem @Çiğdem- le birlikte sana da kötü itiraf yaparım bu yüzden elenmemem iyi olur senin açından da.![]()
Puanlar iyi geliyor ya seninkiler dışında, gitmeyiz herhalde.İtirafı merak ettim bak elenip itirafı yap bariyada elenme kalsın
bence elenmezsin büyük sürpriz olur aksi durum
![]()
Akli dengesine de baktım diğer verilere de ; adamlık seviyesi %100 çıktıarkadaşın akli dengesi var mıydı en son ölçtürüyorduk @DarkLeqenD sonuç ne çıkmıştı![]()
İkimizde 5 vermisiz ama bana sadece kuru bir tesekkür ona ise harikasin vaayyy bee@tolgab harikasın![]()
madamlık seviysi olmasın oAkli dengesine de baktım diğer verilere de ; adamlık seviyesi %100 çıktı![]()