O kim ki bana göz dağı veriyor korkudan konulara mesaj yazamayan birisi@Tolstoyevski sürekli özelden bana uyarı yapıyor gözüm @Bully un üstünde diye bu hafta yine işimiz var
O kim ki bana göz dağı veriyor korkudan konulara mesaj yazamayan birisi@Tolstoyevski sürekli özelden bana uyarı yapıyor gözüm @Bully un üstünde diye bu hafta yine işimiz var
Seni Yerler bu haftaay hep 3 puan alıyorum hep 4 point alayım da rahatlıyım artık .ss
Millet @Tolstoyevski'nin korkusundan düşük vermeye korkuyor @Bully hangi yürekle 1 puan vermiş şaşırdım, sanırım bu bir savaşın başlangıcı. Tolsto bence bu konuda bir itiraf yapmalı diye düşünüyorum şahsen.@Tolstoyevski sürekli özelden bana uyarı yapıyor gözüm @Bully un üstünde diye bu hafta yine işimiz var
tüm çatlaklar burada değilmi kim kaldıki geriye
Bu iyiydi aga 3 yıl aradan sonra bir esprini beğendimSeni Yerler bu hafta
5 puan kötü mü diger sarkilarda cok iyiydi o yüzden 5 denk geldiNiye 5 verdin o zaman .ss
Sağlık olsun5 puan kötü mü diger sarkilarda cok iyiydi o yüzden 5 denk geldi
sezene 7 point verdiysen aynştayn ilan edicem seni çiğdem de senin pis çamaşırlarını koklasınkesin benden çatlağı varmı şu forumda
kaanı deney olarak kullandığında görürMillet @Tolstoyevski'nin korkusundan düşük vermeye korkuyor @Bully hangi yürekle 1 puan vermiş şaşırdım, sanırım bu bir savaşın başlangıcı. Tolsto bence bu konuda bir itiraf yapmalı diye düşünüyorum şahsen.
Yalnız sen hakkında kötü konuşunca geldi yine dikkat edersen. @Çiğdem-kızzz bendemiii çatlağımm olalım bakalım çatlak ya
Ay bu da her şeyi kendi lehine çevirmeye kalkıyor @Çiğdem- haklısın galiba hakkında kötü itiraf yapma fikrini askıya aldım şimdilikMillet @Tolstoyevski'nin korkusundan düşük vermeye korkuyor @Bully hangi yürekle 1 puan vermiş şaşırdım, sanırım bu bir savaşın başlangıcı. Tolsto bence bu konuda bir itiraf yapmalı diye düşünüyorum şahsen.
Bende dilenciye döndüm nerede bir trajedi var hemen itiraf diyorum.kaanı deney olarak kullandığında görür
düzgün bir espri yaptı 😱
Benim esprilerim her zaman iyidirBu iyiydi aga 3 yıl aradan sonra bir esprini beğendim
Bende dilenciye döndüm nerede bir trajedi var hemen itiraf diyorum.
ÖZELLİKLE KAVGA EDEBİLECEK KİŞİLERE DÜŞÜK VERMİŞKİ ELENSİN OLAY ÇIKARSIN DİYEAy bu da her şeyi kendi lehine çevirmeye kalkıyor @Çiğdem- haklısın galiba hakkında kötü itiraf yapma fikrini askıya aldım şimdilik