- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
O kim ki bana göz dağı veriyor korkudan konulara mesaj yazamayan birisi@Tolstoyevski sürekli özelden bana uyarı yapıyor gözüm @Bully un üstünde diye bu hafta yine işimiz var![]()
![]()
![]()
O kim ki bana göz dağı veriyor korkudan konulara mesaj yazamayan birisi@Tolstoyevski sürekli özelden bana uyarı yapıyor gözüm @Bully un üstünde diye bu hafta yine işimiz var![]()
![]()
![]()
Seni Yerler bu haftaay hep 3 puan alıyorum hep 4 point alayım da rahatlıyım artık .ss
Millet @Tolstoyevski'nin korkusundan düşük vermeye korkuyor @Bully hangi yürekle 1 puan vermiş şaşırdım, sanırım bu bir savaşın başlangıcı. Tolsto bence bu konuda bir itiraf yapmalı diye düşünüyorum şahsen.@Tolstoyevski sürekli özelden bana uyarı yapıyor gözüm @Bully un üstünde diye bu hafta yine işimiz var![]()
![]()
![]()
tüm çatlaklar burada değilmi kim kaldıki geriye![]()
Bu iyiydi aga 3 yıl aradan sonra bir esprini beğendimSeni Yerler bu hafta![]()
5 puan kötü müNiye 5 verdin o zaman .ss
Sağlık olsun5 puan kötü müdiger sarkilarda cok iyiydi o yüzden 5 denk geldi
![]()
sezene 7 point verdiysen aynştayn ilan edicem senikesin benden çatlağı varmı şu forumda
kaanı deney olarak kullandığında görürMillet @Tolstoyevski'nin korkusundan düşük vermeye korkuyor @Bully hangi yürekle 1 puan vermiş şaşırdım, sanırım bu bir savaşın başlangıcı. Tolsto bence bu konuda bir itiraf yapmalı diye düşünüyorum şahsen.![]()
Yalnız sen hakkında kötü konuşunca geldi yine dikkat edersen. @Çiğdem-kızzz bendemiii çatlağımm olalım bakalım çatlak ya
Millet @Tolstoyevski'nin korkusundan düşük vermeye korkuyor @Bully hangi yürekle 1 puan vermiş şaşırdım, sanırım bu bir savaşın başlangıcı. Tolsto bence bu konuda bir itiraf yapmalı diye düşünüyorum şahsen.![]()
Bende dilenciye döndüm nerede bir trajedi var hemen itiraf diyorum.kaanı deney olarak kullandığında görür![]()
![]()
![]()
düzgün bir espri yaptı 😱
Benim esprilerim her zaman iyidirBu iyiydi aga 3 yıl aradan sonra bir esprini beğendim![]()
Bende dilenciye döndüm nerede bir trajedi var hemen itiraf diyorum.![]()
ÖZELLİKLE KAVGA EDEBİLECEK KİŞİLERE DÜŞÜK VERMİŞKİ ELENSİN OLAY ÇIKARSIN DİYEAy bu da her şeyi kendi lehine çevirmeye kalkıyor @Çiğdem- haklısın galiba hakkında kötü itiraf yapma fikrini askıya aldım şimdilik
![]()