Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

Bu hafta baya çekişmeli oldu

Aynen sen mis gibi bir Rize çayı iç
haftaya senin seveceğin kliplerden gelecek yine

Kendine haksızlık etme çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır

doğru diyorsun elimden geldiğince bakıyorum kendime ama yok be çirkinim ben

Bu hafta baya çekişmeli oldu
sende iyi idare ettin sezeni bence cnm all starada katılmayı hak ettin ozamana daha çok var ama büyük ihtimalle all stardada sen yarışıcaksın zaten sezenden iyisinimi bulucaktın

konyamı ne konyası yahuu kayseri kayserii aaaa memleketimide bilmiyor
nasıl arkadaşsın sen be

@Çiğdem- uşağum jüri yapaymisun beni
jurisin cnm tabi finale eski yarışmacı olarak 3 puanın olucak ama çeyrek final ve yarı finalde normal juri olarak oy verebilirsin @Harunnn60 çok sevinicek

sende iyi idare ettin sezeni bence cnm all starada katılmayı hak ettin ozamana daha çok var ama büyük ihtimalle all stardada sen yarışıcaksın zaten sezenden iyisinimi bulucaktın
Tabiki yarışmak isterim ama bakalım all star başlasın bi belki yarışmacıyı asıl yöneten @mrt-06 burda olur bakalım artık.bu arada @mrt-06 adına yarışmadayım hala aslında bu başarı onun

Nasıl üç puanım olacak yahu anlamadım

aa yemezmisin yersin tabii gelde kayseriye biraz kilo al ayol bir deri bir kemiksin
17.sayfada final oylaması açıklamam var oraya bak cnm

Tabiki yarışmak isterim ama bakalım all star başlasın bi belki yarışmacıyı asıl yöneten @mrt-06 burda olur bakalım artık.bu arada @mrt-06 adına yarışmadayım hala aslında bu başarı onun
tabi cnm bu sezonu senin bitiriceğin kesinleşti ama all stara inş aramızda olur olamazsada sen yine iyi şekilde idare etmeye devam edersin 😉😉😉

@Çiğdem- hımm 3 puanım var herkese 1 tane dağıtacağım yani demi

Iyy hiçte sevmem pastırma not hiç de yemedim

ben sana sevdirirm merak etme sucuk severmisin peki

17.sayfada final oylaması açıklamam var oraya bak cnm

tabi cnm bu sezonu senin bitiriceğin kesinleşti ama all stara inş aramızda olur olamazsada sen yine iyi şekilde idare etmeye devam edersin 😉😉😉
Tamam all starda olmazsa ben yönetirim tabiki
bu arada yarışma baya heyecanlı olmaya başladı bakalım nasıl olacak