Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

Aynen sen İki Gözüm'le gel diyerek ne güzel elemeye çalışmıştın çocuğu ama senin sözünü dinlemedi maalesef. :A
seni yerleri final haftalarına iyi olur diye demiştim ama iki gözümde final haftalarını götürebilicek şarkı çokta fark etmez :F

zaten yarışma son haftalar tansiyonu yükseldi bu hafta ilk 3 sezonun patlamasını yaşayabilir yarışma :A :A :A

seni yerleri final haftalarına iyi olur diye demiştim ama iki gözümde final haftalarını götürebilicek şarkı çokta fark etmez :F

zaten yarışma son haftalar tansiyonu yükseldi bu hafta ilk 3 sezonun patlamasını yaşayabilir yarışma :A :A :A
Aynen bu hafta bol oy kullandırt bence de en çekişmeli hafta olacak :A Tabii dediğim şarkılarla gelinirse :A

bu haftaki rekabeti görünce programın sunucusu ve yapımcısı @Çiğdem- :A @mrt-06 :F
CuU_KBLWEAQcrfE.jpg

aa suan nakarati dinliyorum bu sarkiyi dinlemistim daha önceden. benden yine guzel puan kapacak
Gökhan'ın en bilindik şarkılarından birisidir, zamanında popülerdi baya yani evet illa ki radyoda, müzik kanallarında falan karşına çıkmıştır. :D

Daha böyle çok şarkısı vardır dinleyip de kendisine ait olduğunu bilmediğin, sana Gökhan Türkmen'i tanıttım işte bak teşekkür et bana. :A

Güzel puanını da bekliyorum merakla. :D

Gökhan'ın en bilindik şarkılarından birisidir, zamanında popülerdi baya yani evet illa ki radyoda, müzik kanallarında falan karşına çıkmıştır. :D

Daha böyle çok şarkısı vardır dinleyip de kendisine ait olduğunu bilmediğin, sana Gökhan Türkmen'i tanıttım işte bak teşekkür et bana. :A

Güzel puanını da bekliyorum merakla. :D
o ses turkiyede dinlemisimdir muhakkak. yurt disinda kaldigim icin radyo secenegi yok bende. son 4 senedirde o ses turkiye haricinde baska yerlerde muzik duymuyorum. tv de pek izlemiyordum okulumdan dolayi. simdi bos vakit cok takiliyorum buraya ve bu yarisma sayesinde yeni yeni muzikler duyuyorum :D

o ses turkiyede dinlemisimdir muhakkak. yurt disinda kaldigim icin radyo secenegi yok bende. son 4 senedirde o ses turkiye haricinde baska yerlerde muzik duymuyorum. tv de pek izlemiyordum okulumdan dolayi. simdi bos vakit cok takiliyorum buraya ve bu yarisma sayesinde yeni yeni muzikler duyuyorum :D
Doğru O Ses'te birkaç kişi seslendirmişti bu şarkıyı. :D Baya müziksiz kalmışsın sen ya, ne demişler müzik ruhun gıdasıdır, bundan sonra telafi edersin artık o 4 seneyi. :D

Neredeyse herkes iddialı gibi bir Sezen Aksu zayıf halka... Bu hafta elenir umarım şu kadın!