seni yerleri final haftalarına iyi olur diye demiştim ama iki gözümde final haftalarını götürebilicek şarkı çokta fark etmezAynen sen İki Gözüm'le gel diyerek ne güzel elemeye çalışmıştın çocuğu ama senin sözünü dinlemedi maalesef.
Aynen bu hafta bol oy kullandırt bence de en çekişmeli hafta olacak Tabii dediğim şarkılarla gelinirseseni yerleri final haftalarına iyi olur diye demiştim ama iki gözümde final haftalarını götürebilicek şarkı çokta fark etmez
zaten yarışma son haftalar tansiyonu yükseldi bu hafta ilk 3 sezonun patlamasını yaşayabilir yarışma
sen şarkını gönderde önce -5 alırsan şutlanırsın sonra sorumluluk kabul etmemAynen bu hafta bol oy kullandırt bence de en çekişmeli hafta olacak Tabii dediğim şarkılarla gelinirse
Bir şey diyecektim ama vazgeçtim, kullan bakalım.
@Tolstoyevski bey haftalık liderliğiniz için tebrik ederim.Efsane bir şarkı ve tam puan vermeyenin zevksiz olduğunun kanıtı olacak bu şarkıyı bizlerle paylaşmayı uygun gördüğünüzden mütevellit sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.evet buda @Tolstoyevski şarkısı
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock
aa suan nakarati dinliyorum bu sarkiyi dinlemistim daha önceden. benden yine guzel puan kapacakBu hafta, albümün büyük ilgi gören çıkış şarkısı "Biraz Ayrılık" ile karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz.
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock
Gökhan'ın en bilindik şarkılarından birisidir, zamanında popülerdi baya yani evet illa ki radyoda, müzik kanallarında falan karşına çıkmıştır.aa suan nakarati dinliyorum bu sarkiyi dinlemistim daha önceden. benden yine guzel puan kapacak
o ses turkiyede dinlemisimdir muhakkak. yurt disinda kaldigim icin radyo secenegi yok bende. son 4 senedirde o ses turkiye haricinde baska yerlerde muzik duymuyorum. tv de pek izlemiyordum okulumdan dolayi. simdi bos vakit cok takiliyorum buraya ve bu yarisma sayesinde yeni yeni muzikler duyuyorumGökhan'ın en bilindik şarkılarından birisidir, zamanında popülerdi baya yani evet illa ki radyoda, müzik kanallarında falan karşına çıkmıştır.
Daha böyle çok şarkısı vardır dinleyip de kendisine ait olduğunu bilmediğin, sana Gökhan Türkmen'i tanıttım işte bak teşekkür et bana.
Güzel puanını da bekliyorum merakla.
Doğru O Ses'te birkaç kişi seslendirmişti bu şarkıyı. Baya müziksiz kalmışsın sen ya, ne demişler müzik ruhun gıdasıdır, bundan sonra telafi edersin artık o 4 seneyi.o ses turkiyede dinlemisimdir muhakkak. yurt disinda kaldigim icin radyo secenegi yok bende. son 4 senedirde o ses turkiye haricinde baska yerlerde muzik duymuyorum. tv de pek izlemiyordum okulumdan dolayi. simdi bos vakit cok takiliyorum buraya ve bu yarisma sayesinde yeni yeni muzikler duyuyorum
sen onu bunu bırak yarışmanın yapımcısı yok ortalıklardaNeredeyse herkes iddialı gibi bir Sezen Aksu zayıf halka... Bu hafta elenir umarım şu kadın!
fındık kırıyorlardır kesin
bence yine tansiyonu düşmüştür yada hacklediler
vadicilerden biri onu hacklemiş olabilir ay yıldız timi yapmış olabilirfındık kırıyorlardır kesin