Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

oylarımı kullandım 1 puan hariç diğer puanları vermek zor oldu :F keşke sunucu ve yapımcı @Çiğdem- elense bu hafta:F

pinhani,model,merve özbey çok iyiydi :D
erkin koray da efsaneyle gelmiş
diğer ikisine no comment:A

Oylarımı kullandım. Her anlamda zor bir oylama oldu ama birileri yüksek diğerleri de hak etmediği halde düşük alacak. Buraya kadar gelebilen herkese de ayrıca tebrikler diyeyim. :)

oylarımı kullandım 1 puan hariç diğer puanları vermek zor oldu :F keşke sunucu ve yapımcı @Çiğdem- elense bu hafta:F

Sen ne anlarsın şarkıdan. .ss

@denizz19 resmen bize diss atmış inşallah Sezen'i düşük oylamışsındır. :A

Oylarımı kullandım. Her anlamda zor bir oylama oldu ama birileri yüksek diğerleri de hak etmediği halde düşük alacak. Buraya kadar gelebilen herkese de ayrıca tebrikler diyeyim. :)

Sen ne anlarsın şarkıdan. .ss
@denizz19 resmen bize diss atmış inşallah Sezen'i düşük oylamışsındır. :A
sadece 1 puanı alan şarkı kötüydü dedim o da diğelrerine göre kötü yani no comment dediklerimden biri iyiydi ve iyi puan almış olabilir ikiniz de niye alınıyonuz:A

Ay pis sen boşuna birini övmezsin böyle diyorsan kesin elendim. ss Yalnız elenirsem bomba açıklamalarım olacak, o açıklamalardan sonra ortada yarışma falan kalmayabilir ona göre. :A
seni röportaja alacağımı pek sanmıyorum içip olay çıkartırsın canlı yayında :A :A :A