Sen ne anlarsın şarkıdan. .ssoylarımı kullandım 1 puan hariç diğer puanları vermek zor oldukeşke sunucu ve yapımcı @Çiğdem- elense bu hafta
pinhani,model,merve özbey çok iyiydi
erkin koray da efsaneyle gelmiş
diğer ikisine no comment![]()
Oylarımı kullandım. Her anlamda zor bir oylama oldu ama birileri yüksek diğerleri de hak etmediği halde düşük alacak. Buraya kadar gelebilen herkese de ayrıca tebrikler diyeyim.
Sen ne anlarsın şarkıdan. .ss
sadece 1 puanı alan şarkı kötüydü dedim o da diğelrerine göre kötü yani no comment dediklerimden biri iyiydi ve iyi puan almış olabilir ikiniz de niye alınıyonuz@denizz19 resmen bize diss atmış inşallah Sezen'i düşük oylamışsındır.![]()
Söz konusu sen olunca o kadar uçuk düşünmüyorum çünkü çok düz mantık bir adamsınsadece 1 puanı alan şarkı kötüydü dedim o da diğelrerine göre kötü yani no comment dediklerimden biri iyiydi ve iyi puan almış olabilir ikiniz de niye alınıyonuz![]()
seni röportaja alacağımı pek sanmıyorum içip olay çıkartırsın canlı yayındaAy pis sen boşuna birini övmezsin böyle diyorsan kesin elendim. ss Yalnız elenirsem bomba açıklamalarım olacak, o açıklamalardan sonra ortada yarışma falan kalmayabilir ona göre.![]()
Ha şunu bileydin.seni röportaja alacağımı pek sanmıyorum içip olay çıkartırsın canlı yayında![]()
![]()
![]()