Harika şarkı sunmuştum kötü versen sen üzülürdün ben değil. Kadife sesli sanatçım benimhaha iyi ozaman amacima ulasmisim. anlasilmasin istedim. suan su saniyede ziynetin siralamasini hatirlamiyorum ama dusuk degil evet
Harika şarkı sunmuştum kötü versen sen üzülürdün ben değil. Kadife sesli sanatçım benimhaha iyi ozaman amacima ulasmisim. anlasilmasin istedim. suan su saniyede ziynetin siralamasini hatirlamiyorum ama dusuk degil evet
senin kabulundeki oy sınırı ne bukez?Harika şarkı sunmuştum kötü versen sen üzülürdün ben değil. Kadife sesli sanatçım benim
insaf halami bes. rakip cokkende bes diyordunEn az 5
Yüksek oynamayı severim ayrıca uğurlu sayımdır 5insaf halami bes. rakip cokkende bes diyordun
Gökhan Türkmen'i yine beğendiğine ve ilk ikinde yer vermene sevindimbu haftaki oylarimda pek degisillik olmadi.
tarzim olmayan muzik en sonda ve dinlemekten Gina gelen muzik altinci. cok dinlemektende biktigim icinmi yoksa artik baskalarinami sans verilsin diyemi bilmem o kiside besinci oldu
listemde 5 ve 6. siradakiler aslinda sevdigim sarkilar. 3 ve 4. sarkilarda kararsiz kaldim siralamalarinda. hangisi 3 yada 4 olacak diye.
bir ve ikinci sarki ilk dinledigimde netlesti
@denizz19 anlayan anliyor yazimiGökhan Türkmen'i yine beğendiğine ve ilk ikinde yer vermene sevindim
Yolladım hayırlı olsun.@xemrexxx @Bully @denizz19 @Billy Kane @Tolstoyevski @ozgur2113 @OzaN
yarın 22:00 son süre juriler sizden önce kullanıyor vlla yarışmacılardan hala oy gelmedi
-15 cezayı alanlar kafadan elenir bu hafta söylemedi demeyin
final haftaları bile bukadar güçlü geçmez farkımız diyelimYolladım hayırlı olsun.
Aynen bu hafta herkes çok iyi gelmiş elenenlere yazık olacakfinal haftaları bile bukadar güçlü geçmez farkımız diyelim
Gün içinde yollarım@xemrexxx @Bully @denizz19 @Billy Kane @Tolstoyevski @ozgur2113 @OzaN
yarın 22:00 son süre juriler sizden önce kullanıyor vlla yarışmacılardan hala oy gelmedi
-15 cezayı alanlar kafadan elenir bu hafta söylemedi demeyin
O bizim farkimiz senn ne farkin olacak o siska halinlefinal haftaları bile bukadar güçlü geçmez farkımız diyelim
@Bully dışında herkesi -15 ile şutlayacam bu akşam gökhan türkmeni şampiyon ilan etme amaçlı bir konu açacam 22:00 daO bizim farkimiz senn ne farkin olacak o siska halinle
Ay pis sen boşuna birini övmezsin böyle diyorsan kesin elendim. ss Yalnız elenirsem bomba açıklamalarım olacak, o açıklamalardan sonra ortada yarışma falan kalmayabilir ona göre.@Bully dışında herkesi -15 ile şutlayacam bu akşam gökhan türkmeni şampiyon ilan etme amaçlı bir konu açacam 22:00 da