Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

haha iyi ozaman amacima ulasmisim. anlasilmasin istedim. suan su saniyede ziynetin siralamasini hatirlamiyorum ama dusuk degil evet :D
Harika şarkı sunmuştum kötü versen sen üzülürdün ben değil. Kadife sesli sanatçım benim :A

bu haftaki oylarimda pek degisillik olmadi.
tarzim olmayan muzik en sonda ve dinlemekten Gina gelen muzik altinci. cok dinlemektende biktigim icinmi yoksa artik baskalarinami sans verilsin diyemi bilmem o kiside besinci oldu :)
listemde 5 ve 6. siradakiler aslinda sevdigim sarkilar. 3 ve 4. sarkilarda kararsiz kaldim siralamalarinda. hangisi 3 yada 4 olacak diye.
bir ve ikinci sarki ilk dinledigimde netlesti :D
Gökhan Türkmen'i yine beğendiğine ve ilk ikinde yer vermene sevindim :A

Zorlayın dedik yahu siz bildiğiniz öldürdünüz hangi şarkıya ben 1 vericem hangisine tam vereceğim 13.kez dinliyorum hepsini daha 1ini bile sıraya koyamadım :(

ilk3 için çok üzgünüm mecburiyet resmen merve, model ve pinhani haftayı garanti atlayacak isimler bence oylarımı kullandım sonunda :F

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oylarını kullandım tüm yarışmacılarda çok iyi şarkılarla gelmiş artık yarışmacı sayısıda çok azaldı sıralama yapmak kolay olmadı aslında tüm yarışmacılara başarılar bakalım nasıl olacak:)

Oylarımı kullandım ve hiç kolay olmadı.Fakat 1.ve 2.yi seçmekte hiç zorlanmadım:)

@Bully dışında herkesi -15 ile şutlayacam bu akşam gökhan türkmeni şampiyon ilan etme amaçlı bir konu açacam 22:00 da :A :A :A
Ay pis sen boşuna birini övmezsin böyle diyorsan kesin elendim. ss Yalnız elenirsem bomba açıklamalarım olacak, o açıklamalardan sonra ortada yarışma falan kalmayabilir ona göre. :A