kendinden alıntı yapmış uyanıkSeni yüce divanda yargılayacağızAkıllı ol
Beni kimse atamaz la nereye atıyor
sen önce hele kendini jüri olarak ispatla mesela yaınki ilk işin tarkoza 1 puan vermek olsun belki affederizBoğazında kalırım
kendinden alıntı yapmış uyanıkSeni yüce divanda yargılayacağızAkıllı ol
Beni kimse atamaz la nereye atıyor
sen önce hele kendini jüri olarak ispatla mesela yaınki ilk işin tarkoza 1 puan vermek olsun belki affederizBoğazında kalırım
La saniyede 250 bildirim geliyor olsun o kadarkendinden alıntı yapmış uyanıkkendi kendine akıllı ol diyorişte @Çiğdem- in oklavasının etkisi bu derece büyüktür insanın feleği şaşar)
İşte artık hatalarını falan aramaya başladı.La saniyede 250 bildirim geliyor olsun o kadarAma yargılayacağız bu net
Ben oylarımı gönderdimkendinden alıntı yapmış uyanıkkendi kendine akıllı ol diyorişte @Çiğdem- in oklavasının etkisi bu derece büyüktür insanın feleği şaşar)
sen önce hele kendini jüri olarak ispatla mesela yaınki ilk işin tarkoza 1 puan vermek olsun belki affederiz
sizi yüzünüzden diğer mesajlara geçemedim
Bırak diğer mesajları, kaçma gel buraya.sizi yüzünüzden diğer mesajlara geçemedimneyse şimdi onlara bir göz atayım
yarın tarkoz elenecek kutlama olarak bir at keseceğiz atBen oylarımı gönderdimGaza getirirsen oylamalarda oynama yaparım@Bully müdahale et sayın modumArkadaş algı operasyonlarına başladı
Ağır darbelerden sonra cepheyi terk ettisizi yüzünüzden diğer mesajlara geçemedimneyse şimdi onlara bir göz atayım
tarkoza iki puan verdiğini çok açık belli ettin
Orasını bilemeyeceğim.tarkoza iki puan verdiğini çok açık belli ettin)
kaçan nah bööle olsunAğır darbelerden sonra cepheyi terk ettiDirene direne kazanacağız
O zaman sana 15 dakika mühlet çabuk bitir işlerini gel.kaçan nah bööle olsunama diğer mesajlara bakmam şart : yoksa ayıp olur arkadaşlaradaha yabancı dizi sayfasına uğrayamadım
aynen şimdiden @Bully e yanımızda yer ayırtalımOrasını bilemeyeceğim.Sonuçlar açıklanınca göreceğiz.Ama bizim yanımızda yer alacaktır.
bende net çökmüş durumda nerdeyse
Ohoo o zaman bu konuyu ileri bir tarihe erteleyeceğiz.bende net çökmüş durumda nerdeyseo yüzden bildirimlerin daha 20 de birine bakamadım buraya dönüşüm bayağı geç olacak
zaten @Doğu çoktan horlamaya başlamış bile vatandaşın üstünde pireler zıplıyorOhoo o zaman bu konuyu ileri bir tarihe erteleyeceğiz.Ben uyumuş olurum sen gelene kadar zaten.
Uyku konusunda forumda kimse benle yarışamazzaten @Doğu çoktan horlamaya başlamış bile vatandaşın üstünde pireler zıplıyoriki dakka boş bırakmaya gelmiyor
benden sonra tabi sende bayağı dayanıklısın uykuyaUyku konusunda forumda kimse benle yarışamazBu konuda çeşitli rekorlarım ve Ödüllerim bulunmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?