Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

bence sıralama 1-sezen 2-sertab 3-sıla 4-5 yıldız-tarkan 6-deniz seki 7-irem derici A:
ben gereken hatırlatmayı yapıyorum yarışmacılar oturup beklesinler sadece @Bully efendi

bilemiyorum @xemrexxx sonuncu kesin elenen sendirsin belkide veda konuşmanı hazırla

1.olarak devam ediyorum neyse ki şuan için.

@Forumdash Kafa sever misin
@pompy oy kullandı mı reyiz bak sılanın son klibindeki hali cruella de vil e benzemiş diyorlar neler yapmıştı o güzelim dalmçyalı köpeklere o cadoloz oy kullanırken bunu unutma bence reyiz

ben gereken hatırlatmayı yapıyorum yarışmacılar oturup beklesinler sadece @Bully efendi

bilemiyorum @xemrexxx sonuncu kesin elenen sendirsin belkide veda konuşmanı hazırla
elenirsem saçını başını yolarım .ss

destereye mail atayım mı malum totoş facebook kullanmıyor
@Bully doğru söylüyor ayoll ilk defa tarkanı beğenmiş @destere sonuclar açıklanmadan daha foruma gelmez iyi puan vermemek için gerçi 1 de verebilir onun söyledikleriyle hareketleri birbirini tutmuyor bully a desterenin oyları hayırlıda gelebilir felakette olabilir

Eveet gelelim asıl meselemize. Oylarımı şimdi dinledikten sonra kullanacağım. Acaba Tarkan'a mı yoksa Yıldız teyzeye mi 1 versem.
@xemrexxx

Oylarımı kullandım. Genel olarak iyi puanlar dağıttığımı düşünüyorum.
@Bully , @xemrexxx hadi yine iyisiniz. 1 puan ikinize de gelmedi.
Umarım çekişmeli bir yarış olur.