Ben olsam ben de okumazdım, üşengeçlikten.Sizce @Çiğdem- okuyor mudur ?Bence okumuyordur ''yine boş yapmış Allahın salakları'' diyip diğer bildirimlere bakıyordur
Ben olsam ben de okumazdım, üşengeçlikten.Sizce @Çiğdem- okuyor mudur ?Bence okumuyordur ''yine boş yapmış Allahın salakları'' diyip diğer bildirimlere bakıyordur
@vadikızı da öyle değilmiydi bir ara vadi konusunda 1000 mesaj yapmıştık hiç usanmadan okudu likeladı canım ablacığımBen olsam ben de okumazdım, üşengeçlikten.Ama @Harunnn60 dünkü geyiğimizi 10 sayfa okumuş üşenmeden. Helal olsun dedim.Bugünkini de okursa bir helal olsun daha diyeceğim.
Valla bazen ben de okuyorum üşenmeden.@vadikızı da öyle değilmiydi bir ara vadi konusunda 1000 mesaj yapmıştık hiç usanmadan okudu likeladı canım ablacığım
Ben okumak ne kelime 13ü gördünmü direk kapatırım sayfayı bakmam bileValla bazen ben de okuyorum üşenmeden.Ama şimdi iyi huylu zamanıma denk gelmeli.Yoksa çok zor.
3.sezonundayım kanka sakın spoiler vermeAhhhh Heisenberg ahhhh ......
Olum bu da mı ölüyor yoksa ölüyorsa sakın söyleme daha başlamadan spoiler yemek istemiyorumAhhhh Heisenberg ahhhh ......
Öyle deme 25 sayfa yaptınız Diriliş'te okudum o gün üşenmedim.Ben okumak ne kelime 13ü gördünmü direk kapatırım sayfayı bakmam bileİyi gelişme senin için
3.sezonundayım kanka sakın spoiler verme
La spoiler verirmiyim.Olum bu da mı ölüyor yoksa ölüyorsa sakın söyleme daha başlamadan spoiler yemek istemiyorum
Sen hangi dünyada yaşıyorsun kanka bunu bilmiyen mi kaldıOlum bu da mı ölüyor yoksa ölüyorsa sakın söyleme daha başlamadan spoiler yemek istemiyorum
Tabi o bölüm için okunur ne bölümdü aga öyle aksiyon hiç kesilmedi şimdide gaza gelme tabi o sahnelerden sonra @Doğu ne kadar batsızsın tam izliceğin zaman bir aksilik çıkıyorÖyle deme 25 sayfa yaptınız Diriliş'te okudum o gün üşenmedim.
La spoiler verirmiyim.Sadece özledim reisi.
La benim önyargılarım yeni yeni kırılıyor daha hiç bir şey bilmiyorum bu amcayla ilgili adından başkaSen hangi dünyada yaşıyorsun kanka bunu bilmiyen mi kaldı
La spoiler verirmiyim.Sadece özledim reisi.
Aga bana çok uzun gelmeye başladı Türk dizileriTabi o bölüm için okunur ne bölümdü aga öyle aksiyon hiç kesilmedi şimdide gaza gelme tabi o sahnelerden sonra @Doğu ne kadar batsızsın tam izliceğin zaman bir aksilik çıkıyor
Ulan böyle mi söylenir
Kanka Sherlock Holmes'i unutma bakLa benim önyargılarım yeni yeni kırılıyor daha hiç bir şey bilmiyorum bu amcayla ilgili adından başkaAma başlayacağım inş.
Diriliş izlerken zaman geçmesin diyorsun ama o nolcekAga bana çok uzun gelmeye başladı Türk dizileriŞimdi diyeceksin ki ''Sanki bana uranyumu parçalıyorsun nasıl zamanın yok'' diyeHaklısın
O aksiyon sahnelerini ağzım açık izledim zaten. Bak yine hatırladım gaza geldim.Tabi o bölüm için okunur ne bölümdü aga öyle aksiyon hiç kesilmedi şimdide gaza gelme tabi o sahnelerden sonra @Doğu ne kadar batsızsın tam izliceğin zaman bir aksilik çıkıyor
Ne mutlu işte. Sonunda sen de doğru yolu buldun.La benim önyargılarım yeni yeni kırılıyor daha hiç bir şey bilmiyorum bu amcayla ilgili adından başkaAma başlayacağım inş.
Ha ha haUlan böyle mi söylenirHem merak uyandırıp hem tıklatma diyorsun yedim işte spoilerı
Sherlockkk EFSOOO...Kanka Sherlock Holmes'i unutma bakizle beraber 2 sene bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?