Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

Ya şu @Çiğdem- i şımartmayın havalanıyor sonra
)
diğer konu sahipleri güzel değil? güzel olsalar onların konularınada mesaj yazarız

aha @Bully bu mesajımıda @Çiğdem- e yetiştirsene ? yetiştirmesin ama art niyetlisin işte güzel emsajlarıma çiğdemi etiketlediğini görmedim ne zaman kazayla kıza kötü bir laf desem yıldırım gibi yetişiyorsun

kutsal üçlü ilk şarkılarından belli etmişlerdi şeylerini yani seslerindeki kaliteyi
ama sen izlemedin gidip @Çiğdem- le lucifer parlağını izledin .ss @Doğu @Harunnn60 @MEnes @Bully
şimdi yarışmaya bunlarla katılsan bunlara yüz puan diğerlerinin hepsine bir puan vermeyen aha böle olsun
)

Hahaha
Deli Hüsnü adamdır
hüsnü çoban öldümü la bugün en fazla bu konuyu merak ediyordum
öldüyse @pompy üç gün yas ilan eder

La biz Vadi'deki deli Hüsnü diyoruz.
Ben Arka Sokaklar'ı 10 yıl önce bıraktım.

Öldü maalesef hemen öldürdüler onun gazıyla 3 hafta 7 8 reyting alrdılar

Öldüğü yönünde haberler okudum ama dezenformasyon da olabilir. Hüsnü Çoban'ı yedirmeyiz en az 500 bölüm daha oynamalı

Öldü maalesef hemen öldürdüler onun gazıyla 3 hafta 7 8 reyting alrdılar
yazık olmuş la
adam 15 sezondur dizinin belkemiğiydi demekki dizi bitecek hüsnüsüz fazla gitmez
bari giderayak mesutada tecavüz etseler tam olacak
)

Öldüğü yönünde haberler okudum ama dezenformasyon da olabilir. Hüsnü Çoban'ı yedirmeyiz en az 500 bölüm daha oynamalı
toprağa gömüp üstünden asfalt düzeltme makinasıyla geçmedikleri müddetçe adamın öldüğüne kolay kolay inanmam bizim senaristlere güven olmaz bir yerden pırtlatırlar tekrardan