eskiciden beyefendimi olurmuş beOlsun oyumu aciklarkende yazabilirdin özel jürimiz eskicilerin baskani sayin eskici beyefendi diye
eskiciden beyefendimi olurmuş beOlsun oyumu aciklarkende yazabilirdin özel jürimiz eskicilerin baskani sayin eskici beyefendi diye
Neyse bu son olsun artık bundan sonra Sezen'i elemek için çalışmamız gerekiyor, düşünsene senin şampiyonluk başarını tekrar ettiğini, tüm havan söner bir anda.Çok haklısın kardeşim onu kullansa bu kadar iyi gidemezdi ama dediğin gibi sevgimin kurbanı oldum.
Artık ketum olacağım söz! Haftaya eleyelim o zaman.Neyse bu son olsun artık bundan sonra Sezen'i elemek için çalışmamız gerekiyor, düşünsene senin şampiyonluk başarını tekrar ettiğini, tüm havan söner bir anda.
aa yok olurmu öyle şeyyy yarışma bitmeden oy alacaz inş sende@Çiğdem- Kusura bakma tekrar ,atamadım , ben senin yerinde olsam bu benimle dalga geçiyor oy falan atmıyor diyerekten bir daha etiketlemezdim ama sen öyle yapmıyorsun sağolasınBir daha tekrarlanmaması için olağan çabamı kullancam
İnaşllah ya, Gelin ata binmiş yaa nasip demişaa yok olurmu öyle şeyyy yarışma bitmeden oy alacaz inş sende
Yarismaya sen al bence@Çiğdem- açıklayana kadar ben açıklıyorum
Model 124
Ziynet Sali 117
Sezen Aksu 117
Gökhan Türkmen 116
Erkin Koray 95
Pinhani 87
Merve Özbey 76
Burcu Güneş 72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?