Sen Riza babayi birak bizim isimizi hallet reyiz sana ihtiyacimiz varHaftaya rıza babanın evi hedefte
her zamanki gibi sıvamışsın @MEnes ilyas ve meryem çakırbeylinin bakışlar sana şapsın gelsin yani@MEnes OYLARI
Model - Pembe Mezarlık - 8
Erkin Koray - Gönül Salıncağı - 7
Ziynet Sali - Mevsimsizim - 6
Merve Özbey - Usta - 5
Burcu Güneş - Aşk Gribi - 4
Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin - 3
Pinhani - Seni Bana Anlatırlar - 2
Sezen Aksu - Rakkas - 1
Zaten son sahnesi sende bir fragmana bakSen Riza babayi birak bizim isimizi hallet reyiz sana ihtiyacimiz var
Çiğdem Gülşen'i kıskanıyor tabii elenmende de büyük şaibe var bence 1 puanla Çiğdem'in en sevdiği kadın sanatçı olan Burcu Güneş'e elendin gerçekten çok ilginç.Ulasti tabi aga baksana @Çiğdem- in kiskancliklari zirveye cikti bu sarkiyi görünce
4.haftada elenen 1 puan farkla elenmişti ayoll ona birşey demediniz kim olduğunuda unuttumÇiğdem Gülşen'i kıskanıyor tabii elenmende de büyük şaibe var bence 1 puanla Çiğdem'in en sevdiği kadın sanatçı olan Burcu Güneş'e elendin gerçekten çok ilginç.
Hadi birazdan Deniz kabağa dönüşecek.Saat 12'ye geliyor hadi
Yarisma bitince bakarim reyiz senin dizinde yorumlariz reytinglerini daha da attiririzZaten son sahnesi sende bir fragmana bak
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen aga bana en düsük puani verdi zaten kesin sonuclara bakip öyle oy kullandiÇiğdem Gülşen'i kıskanıyor tabii elenmende de büyük şaibe var bence 1 puanla Çiğdem'in en sevdiği kadın sanatçı olan Burcu Güneş'e elendin gerçekten çok ilginç.
Daha çıkmadı 4 dk sonra çıkacakYarisma bitince bakarim reyiz senin dizinde yorumlariz reytinglerini daha da attiririz
Aynen aga bana en düsük puani verdi zaten kesin sonuclara bakip öyle oy kullandi
Benim aklımda Gülşen - Burcu çekişmesi kalmış işte naparsın inşallah Burcu'yu yollarız bu hafta zaten 1 vermiş bana sahibi.4.haftada elenen 1 puan farkla elenmişti ayoll ona birşey demediniz kim olduğunuda unuttum
o berbat şarkına iyi puan verdim sunuculuk tarihimde kimseye kötü puan vermedim benim her oyum memnun eder nankörYarisma bitince bakarim reyiz senin dizinde yorumlariz reytinglerini daha da attiririz
Aynen aga bana en düsük puani verdi zaten kesin sonuclara bakip öyle oy kullandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?