Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

@MEnes kafana saksı mı düştü de 3 puan verdin gayet iyi la çok teşekkürler

her zamanki gibi sıvamışsın @MEnes ilyas ve meryem çakırbeylinin bakışlar sana şapsın gelsin yani

Ulasti tabi aga baksana @Çiğdem- in kiskancliklari zirveye cikti bu sarkiyi görünce
Çiğdem Gülşen'i kıskanıyor tabii elenmende de büyük şaibe var bence 1 puanla Çiğdem'in en sevdiği kadın sanatçı olan Burcu Güneş'e elendin gerçekten çok ilginç.

@eskici oyları
8 Ziynet Sali
7 Gökhan Türkmen
6 Merve Özbey
5 Sezen Aksu
4 Erkin Koray
3 Burcu Günes
2 Model
1 Pinhani

Şu oyların mükemmelliğine bi bakar mısınız hele @eskici eyvallah aga süpersin.

Çiğdem Gülşen'i kıskanıyor tabii elenmende de büyük şaibe var bence 1 puanla Çiğdem'in en sevdiği kadın sanatçı olan Burcu Güneş'e elendin gerçekten çok ilginç.
4.haftada elenen 1 puan farkla elenmişti ayoll ona birşey demediniz kim olduğunuda unuttum

Zaten son sahnesi sende bir fragmana bak

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarisma bitince bakarim reyiz senin dizinde yorumlariz reytinglerini daha da attiririz

Aynen aga bana en düsük puani verdi zaten kesin sonuclara bakip öyle oy kullandi

@Felon oyları
1 Pinhani
2 Burcu
3 Erkin
4 Merve
5 Sezen
6 Gökhan
7 Ziynet
8 Model

Yarisma bitince bakarim reyiz senin dizinde yorumlariz reytinglerini daha da attiririz

Aynen aga bana en düsük puani verdi zaten kesin sonuclara bakip öyle oy kullandi
Daha çıkmadı 4 dk sonra çıkacak

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.haftada elenen 1 puan farkla elenmişti ayoll ona birşey demediniz kim olduğunuda unuttum
Benim aklımda Gülşen - Burcu çekişmesi kalmış işte naparsın inşallah Burcu'yu yollarız bu hafta zaten 1 vermiş bana sahibi.

o berbat şarkına iyi puan verdim sunuculuk tarihimde kimseye kötü puan vermedim benim her oyum memnun eder nankör

Ne güzel iyi puanlar geliyordu. 1 puanlar dizildi yine.ss

@Felon Ayıp Ettin şarkısını sevmediğini söylemiştin sanki senin oylamalar cidden bir değişik oluyor

Çok teşekkür ederim güzel puanın için.