Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

La Yıldızlar Yarışıyor'da Cem Yılmaz'ı da izleyip oy kullanacaktım oradan nerelere geldik yine

Neyse @Doğu @MEnes sözünüzü unutmayın

Dur çok ağır oldu galiba
Çok üstüne gittik ama hak etti

@Çiğdem-'in büyüleri işte

Biraz fazla oldu ama olsun. O da gönlü bol, darbeleri geri püskürtecek güce sahip bir yoldaşımız.

esprilerle ilgili sıkıntı yok siz keyfinize bakın devam edebilirsiniz yani
benim zamanla ilgili sıkıntım var evde bir taraftanda ıvır zıvır iş yaptırmaya çalışıyorlar o yüzden mesajları sonradan anca görebiliyorum
tam cevap vereceğim yan taraftan yine hane halkından biri sesleniyor o yüzden kaçırdım bir çok mesajı
)

Sorun etme karşim geçer bunlar geçer.
Sana bir ev alırız oh mis kıZları önüne sereriz patlamış mısırları filmleri dizileri falan çıtlatır rahatça sabahlarsınız

la @Çiğdem- i görüyon mu tam millet iş üstüneyken zile basıp kaçıyor donu zilli .ss @Doğu

maskeli melununun geliştirilmemiş versiyonudur efe melunu ne konuşuyon onunla

ay neyse giflerde zoe yi buldum @destere sen git lucifer parlağını izle.ss
birazdan lucifer e dalacağım zaten ama önce izlediğim orphan black i bir yorumlamam lazım bir türlü yorumlayamadım nerdeyse unutacağım izlediğim bölümü

birazdan lucifer e dalacağım zaten ama önce izlediğim orphan black i bir yorumlamam lazım bir türlü yorumlayamadım nerdeyse unutacağım izlediğim bölümü
Hahaha bizle sohbet etmekten unutursun tabi biz seni rahatsız etmeyelim ned olsa hala başkanlığın devam ediyor seni gönderelim hadi kolay gele