Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

@vadikızı neden 1 puan ?
Neden 2 değil 3 değil? Whyy?
@vadikızı yaktı çocuğu ayoll 2 puan bile verse yetiyordu zamanında sokak sanatını bana karşı savunup sana 1 vermicem merak etme diyip 1 veren vadikızı şimdide @destere ye harunu savunup ben haruna kıyamam birtanem diyip yine 1 veren vadikızı sevdiğinimi dövüyor nedir

Üstelik ben tam puan verdim ona.
Keşke hak edene verseydim.

resmen paraleller billy ile maskelinin oyunun bozdum @Doğu tam bir demorkasi kahramanıyım

resmen paraleller billy ile maskelinin oyunun bozdum @Doğu tam bir demorkasi kahramanıyım
Üstelik ben tam puan verdim ona.
Keşke hak edene verseydim.
sen kız elenmesin diye haksız puan verirsen allahta böyle çarpar seni harun efendi

ayy sende son anda yırttın vlla darklegend oy göndermedi yeni hyaftayı açtım elenmiştin neyseki yıldıza çok iyi puan geldi sansına ama iyi korkuttuk bu hafta seni emre bey

İstemeden de olsa kurtarıcı olabilen bir çocuk bu hıah

Yok vallahi elenmesin diye değil. Sözleri filan çok hoşuma gitti.
Ama bundan sonra işler hoş gitmeyebilir.

@Çiğdem- ne yaptın ya Yıldız Tilbe eleniyordu ne güzel.

Gülşen'e yazık oldu inşallah hata falan vardır ya oyları tekrar sayalım.
Kara Liste bence de daha erken kullanılması gereken bir şarkıydı ama yine de elenmemeli bu albüm bu kadar erken.

son anda yırttım neyse kalan şarkılar emi-ama evlisin-çabuk olalım aşkım-çat kapı resmen 1.yim şimdi @denizz19 düşünsün

bilmem gifler arasında buldum
Aferin aferin
Yıldız Tilbeye hayat öpücüğü verdik resmen
Vitesi artırarak en kötü 2. Ol yoksa çok pis dalacam

b

Aferin aferin
Yıldız Tilbeye hayat öpücüğü verdik resmen
Vitesi artırarak en kötü 2. Ol yoksa çok pis dalacam
@denizz19 nasıl şikecidir sen bilmezsin aziz yıldırım bile şike konusunda denizin elini öpmüştür o yüzden ben 2.liğe odaklanayım

oylar cebimde değilya ayoll meydanda duruyor @DarkLeqenD yaptı yapacağını son oyla kurtardı yıldızı ona söyle bana değil

ayrıca sen başkasına değil kendine yan festival 2.hafta gitmiş şuana kadarki en büyük kayıp hala bence

ayrıca @Harunnn60 a çiğdemi dinleme diyorsunda benim racap seçimimle aldın bence final puanını yoksa alamazdın @Bully