Şimdi Sıla'ya falan düşük verirsinEn son da acıklasan bişey fark etmiyordu ama yine de sen bilirsin
Kimsin
Şimdi Sıla'ya falan düşük verirsinEn son da acıklasan bişey fark etmiyordu ama yine de sen bilirsin
Kimsin
Sana kim hak versin la anca kendi kendine gelin güvey oluyon Ben gidersem reyting de gider Çiğdem bunu bilecek kadar zeki@Çiğdem- hanım bu arkadaşı diskalifiye edebilir miyiz Sonuçta yardımcıyım benim de bazı haklarım vardır diye düşünüyorum
Sana düşük puan verip elenmene sebep olmak , 100 kişinin hayatını kurtarmak ile eş değer sevaptadırHoşçakal darkçım öteki dünyada görüşmek üzere günahlarınla yanacaksın
şimdi kızın heyecandan eli ayağı birbirine dolanmış birde özelemi bakacak )@Çiğdem- özelden bir konuya cevap vermedin senide kınıyorum.ss Sonra Harun yardımın lazım deme.
inşallah o güzel günler gelecek hep beraber eyleniciz )Elenme potasındayım 5 ve altı verenler bekleyin görelim cehennemin zebanisi geliyor
komikmiş forumda reyting denilince akla ilk ben gelirimSana kim hak versin la anca kendi kendine gelin güvey oluyon Ben gidersem reyting de gider Çiğdem bunu bilecek kadar zeki
oylarını ekledimEn son da acıklasan bişey fark etmiyordu ama yine de sen bilirsin
Kimsin
Zevksizler ordusu hepinizi öldürmeye and içtim bekleyin@turkuazz oyları ve ilk puan durumu 🙂
@turkuazz oyları
Sözyaşlarım Albümü-9
Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü-8
Karma Albümü-7
Rengarenk Albümü-6
Yürü Anca Gidersin Albümü-5
Es Albümü-4
Dantel Albümü-3
Bangır Bangır Albümü-2
The Wall Albümü-1
1 Tarkan - Karma Albümü 47
2 Deniz Seki - Sözyaşlarım - Albümü 46
3 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü 41
4 Sezen Aksu - Gülümse Albümü 34
5 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü 32
6 Sertab Erener - Rengarenk Albümü 31
7 Gülşen - Bangır Bangır Albümü 31
8 İrem Derici - Dantel Albümü 25
9 Mustafa Ceceli - Es Albümü 19
10 Pink floyd - The Wall - Albümü 12
Bu geceden de rahatsızım@Doğu ben de hafiften tırstım. Herkes kesiyor, biçiyor. Zaten Fener de 2 yaptı. Durumlar sıkıntı.
Hahaha bu daha komikmiş bencekomikmiş forumda reyting denilince akla ilk ben gelirim
tarkoza oy atan ellerin çarpılsında aha bölee bakasın lady gaga )sonucları açıklarken yazdın cnm sonuclardan sonra bakıcam
@Harunnn60 oyları
Tarkan 9
Deniz Seki 8
Yıldız Tilbe 7
Gülşen 6
Sezen Aksu 5
Sıla 4
İrem Derici 3
Pink Floyd 2
Mustafa Ceceli 1