Bak hala konuşuyoruz öldün sen mezarını kazacam senin 😡forumun pis hain bombacısı demek sensin neyse bu düşük puanlarım sana yakıştı
Teşekkürler @Harunnn60 fena puan değilsonucları açıklarken yazdın cnm sonuclardan sonra bakıcam
@Harunnn60 oyları
Tarkan 9
Deniz Seki 8
Yıldız Tilbe 7
Gülşen 6
Sezen Aksu 5
Sıla 4
İrem Derici 3
Pink Floyd 2
Mustafa Ceceli 1
Elenince öldürürsünBak hala konuşuyoruz öldün sen mezarını kazacam senin 😡
puan durumu vermezsen ben seni öldürücem .ss@xemrexxx oyları @EFE UYSAL elin deymişken bunuda gebert ayol
sezen aksu 9
deniz seki 8
sıla 7
sertab erener 6
tarkan 5
irem derici 4
gülşen 3
pink floyd 2
mustafa ceceli 1
Biliyorum zaten insan sevdiğiyle uğraşırmış.Sen benim kıymetimi ne zaman bileceksin acaba.
Hoşçakal darkçım öteki dünyada görüşmek üzere günahlarınla yanacaksınElenince öldürürsün
Çok teşekkürler xemrexxx harika puan@xemrexxx oyları @EFE UYSAL elin deymişken bunuda gebert ayol
sezen aksu 9
deniz seki 8
sıla 7
sertab erener 6
tarkan 5
irem derici 4
gülşen 3
pink floyd 2
mustafa ceceli 1
Benle aynı puanı vermişsin ondan yoksa kızardım.Hayret kızmadın.
@Çiğdem- hanım bu arkadaşı diskalifiye edebilir miyiz Sonuçta yardımcıyım benim de bazı haklarım vardır diye düşünüyorumGüzel puan verdiğin için bu hafta sayınsın haftaya nolursun bilemem
En son da acıklasan bişey fark etmiyordu ama yine de sen bilirsinayoll @denizz19 oyu o @vadikızı naptı
@Forumdash oylama sonuclar açıklanmaya baslandı oyüzden doğru olmaz şuan kullanman haftaya artık dün geceden beridir sana hatırlatıyorum 🙂🙂🙂
KimsinSen gönderme oy zevksizlerle işimiz yok.
Hala konuşuyor 5e bölecem seni bekle 😡@Çiğdem- hanım bu arkadaşı diskalifiye edebilir miyiz Sonuçta yardımcıyım benim de bazı haklarım vardır diye düşünüyorum