Vay içinde ne kadar çok şey birikmiş öyle.Kus bakayımSanki yoruma geliyorsun ya etiketlere baktığın yok takmıyorsun gereksizden kurtuluruz
9 puan almışım ne habersezen aksuyu kate upton sanmıştır @cevaa yoksa bu kadar yüksek puan vermezdi )
bir puan vermiş olsaydı görürdük övgülerini )Ben her zaman överim Tzirayı
Sen kimsin benle emri vaki konuşuyorsun koskoca Sedat Peker var karşında 😡Vay içinde ne kadar çok şey birikmiş öyle.Kus bakayım
zaten ilk başta keçeliyi kate upton sanmıştır diyecektimde dedim o kdar şaşırmış olamaz9 puan almışım ne haber
Yardımcı benim , bana yalakalık yapacaksın ki sana bazı haklar tanıyabileyimYeni jürimiz @cevaa reyiz hoş gelmiş sefa getirmiş güzel puanıyla
şu küçük enişteyi bu hafta şutlasakta kurtulsak ya herkese tehtit yağdırıyor resmen bela oldu başımıza )Sen kimsin benle emri vaki konuşuyorsun koskoca Sedat Peker var karşında 😡
Kırgın Çiçekler izleyen insanlar muhattapım değildir.Yardımcı benim , bana yalakalık yapacaksın ki sana bazı haklar tanıyabileyim
O kim la .s.s tanıdık birini söyle de laf sokabileyimSen kimsin benle emri vaki konuşuyorsun koskoca Sedat Peker var karşında 😡
Bu gezegen de en muhattap olunası insanlar KÇ izleyenlerdirKırgın Çiçekler izleyen insanlar muhattapım değildir.