Benim Albümüm 5.Hafta Sonuçları

birde süt dökmüş kedi yavrusu misali bir üzüntülü smile kullanır mı vay selim bey vay
arkamdan ne diyo bee siz ben duygu sömürücümü sandınız yaa ben gerçekten üzülüyorum
oyun yapmıyorum

ama o cümleye bak orda bahsettiğim kim ona dikkat et sen cümleyi olduğu gibi okumuşsun birde olayın perde arkasına bakman lazımdı

orda @Harunnn60 a diyorumki sen şimdi vadikızının arkasından olmadık laflar söylüyorsun ama vadikızı gelince süt dökmüş kedi yavrusu gibi bir smile koyup kıza kendini affettirirsin yani kızın hoşgörüsünden faydalanıyorsun diyorum
ama @Bully ile anlaşıp o cümmlemi değişltirip sanki sana karşı şey yapmışım gibi şapmışlar
)

hahah ayol şuan tamda @destere nin dediği kıvamdasın

çiğdem ben ciddiyim ama gerçekten moralim bozuldu ya

eyi tmm

Bak bak neler diyor şimdi de.
İnsanları üzdükten sonra ne anlamı var ki bu söylediklerinin.

Hiç boşuna uğraşma bu sefer fena yakalandın @vadikızı gerçek yüzünü görmüş ne kadar çabalarsan çabala nafile

Hahahaha. Artık ben bile koruyamadım, mecbur biraz vurayım dedim.

@Bully ile @Harunnn60 kayıtlarla oynuyor yoksa kendimi rahat savunurumda ordaki kayıtları kurcalıyor kötü insanlar
)

ee bende ne olmuş bana gerçek ciddiyim ben valla oturur ağlarım ya niye
inanmıyosunuz bana

takılıyoruz vadikızı
) harbiden ciddiye alıp ağlayacaksan bir daha sana selam vermem şimdiden söyleyeyim

Olay şimdi bana niye döndü.

Yok ablam ben şaka yapıyorum ya aman istediğin puan ver. Senin yerin bende her zaman ayrı bunu sende biliyorsun.
😉

biliyorum ama ben kimseyi üzmek istemedim şarkıları dinlemeden asla oy vermem
ne yapım yabancı şarkılara yabancıyım ne kadar dinlesemde sevemiyorum