Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

2002 Dünya Kupası da mı bir şey çağrıştırmıyor sana bu şarkının sözlerinden uyarlanan "Bir Oluruz Yolunda" marşıyla üçüncü olmuştuk turnuvada
hiç bi çağrışım yok bende
sadece tarkoz karpuz gibi duruyor klipte
başka bir şey ifade etmedi malesef

ayy bu umutsuz vaka koskoca kuzu kuzu şarkısına bile tarkan ağzıyla kuş avlıyor dedi

1 puan almadığın her puan iyi bence @destere den

tarkanın şansına ondan daha kötü söyleyenler hala elenmedi onlarda giderse tarkanın sona demir atacağı kesin
)

hiç bi çağrışım yok bende
sadece tarkoz karpuz gibi duruyor klipte
başka bir şey ifade etmedi malesef
Yalnız bu şarkı cidden anıları depreştirmeli.
Ben de sevmem Tarkan'ı ama bu şarkının tadı başka, tabi bunun değil Dünya kupası versiyonunun.

ayy bu umutsuz vaka koskoca kuzu kuzu şarkısına bile tarkan ağzıyla kuş avlıyor dedi

1 puan almadığın her puan iyi bence @destere den
Yandım şarkısına 2 puan vermişti onun dışında memnunum aslında puanlarından.

Gece dinlesin beğenir yine gündüz ve akşam yorumlarında çok huysuz oluyor @destere

Ben de sevmem Tarkan'ı ama bu şarkının tadı başka, tabi bunun değil Dünya kupası versiyonunun.
futbol konusunda @Çiğdem- benden yüz kez daha bilgi sahibi
o yüzden futbol konulu anılar sözkonusu olunca ben eylesine bakıyorum çevreye
)

Gece dinlesin beğenir yine gündüz ve akşam yorumlarında çok huysuz oluyor @destere
hahah ayy bakıyorumda saat 4 sularında yaptığı yorumlar daha ılımlı 4 gibi dinlet sen şarkını bence

Puanını Dünya kupası versiyonunu hayal ederek verirsin umarım.
Melodi aynı melodi zaten.

ama bazı şarkılarda gece gündüz farketmiyor mesela geçen hafta sertabı gündüzde sevmiştim gecede
bir tarkanla sılada gece izlerken biraz artmıştı puan sanırım birde gülşende tam aksi istikamette dibe batmıştı
gülşeni severdimde burda berbat ya şimdidye kadar çıkan hiç bir şarkısını sevmedim kendimden şüphelenmeye başladım acaba ben gülşeni sadece dan dan dolayısıylamı seviyormuşum?

Puanını Dünya kupası versiyonunu hayal ederek verirsin umarım.
Melodi aynı melodi zaten.

bak dünya kupası ve anı denince shakira diyin anılarımın ibresi tavana vurur

Joseph Morgan'ı Kıvanç sandım Allah affetsin

Lafa tutuyorlar kız yollayamadım bir türlü
Neyse ben yollamazsam sana güveniyorum iyilik meleği gibi her şeye koşuyorsun zaten maşallah
senin hiçbirşeyine yardımcı olmayacam görürsün sen