işte orda hata yapmışım
haftaya gelecek bir puanı az çok tahmin ettiğinden olmasın bu son tebrik olayı )İşte dediğim şekilde idare edebilirsin sunucu oylarından vazgeçmen lazım yoksa Sezen'in kellesini istiyoruz.
@destere doğru olanı yapmış tebrik ediyorum kendisini. Bu kendisine ilk ve son tebriğimdir. )
Kuralların bazı durumlarda bazıları için esnetildiğini çok gez gördük. Bu da ona bir örnek olmuş. Yoksa kendisi hakkaniyetli bir yöneticidir diye düşünmekteyim, öylesin değil mi ? @Çiğdem-kurallarla oynuyor hogatha ) başta kendisi koymuştu -15 kuralını şimdi o kuralı yumuşattıkça yumuşattı kurallar bir kez delinince bir daha yama tutmaz başta ne demişse odur? biz sadece onun koyduğu kuralları hatırlatıyoruz
Kuralların bazı durumlarda bazıları için esnetildiğini çok gez gördük. Bu da ona bir örnek olmuş. Yoksa kendisi hakkaniyetli bir yöneticidir diye düşünmekteyim, öylesin değil mi ? @Çiğdem-
Ben kin ve kaostan beslenirim ortalığı karıştırmazsam içim rahat etmez. Bu yüzden @Çiğdem- e huzur yok.
aaaa bu çocuktan örnek alın asıl juri başkanı olucak kişi buymuş her koşulda sunucuya destek olmalı juri başkanıBen kin ve kaostan beslenirim ortalığı karıştırmazsam içim rahat etmez. Bu yüzden @Çiğdem- e huzur yok.
Kuralların bazı durumlarda bazıları için esnetildiğini çok gez gördük. Bu da ona bir örnek olmuş. Yoksa kendisi hakkaniyetli bir yöneticidir diye düşünmekteyim, öylesin değil mi ? @Çiğdem-
Sana yetkileri verdik mi halimiz nice olur. Kıyım yaparsın aman diyim.
ah bir sunuculuğu kapabilsem ne projelerim var onları hayata geçiririmSana yetkileri verdik mi halimiz nice olur. Kıyım yaparsın aman diyim.
hahahah ben seni yakında başkanlıktan şutlayacam ne sunucuğu beeeah bir sunuculuğu kapabilsem ne projelerim var onları hayata geçiririm
bir kere tüm yarışmacılara eşit süre vermem süreleri yetkiye göre ayarlamak lazım mesela şimdi bir süper mod un veya mod un o hafta yarışacak şarkısını seçmesi gödermesi ile normal bir üye arkadaşımızın şarkısını seçip göndermesi aynı sürelerde olmamalı burda süreyi eşitlersek adaletsizlik olur
süper mod un ( burda @Bully oluyor bu şahıs tabiki ) şarkıyı seçmesi göndermesi puanlaması için toplam 30 saniyesi olmalı yetiştirdi yetiştirdi yetiştiremedi o hafta -150 puanla yarışır yine modların mesela (tabi burdada hedefte @denizz19 veya @mrt-06 vaya diğer modların süreside 60 saniye olmalı yetiştirdiler amenna yetiştiremediler o hafta -100 puanla başlarlar
editörlerede (burdada misal lady gaga @Harunnn60 diyelim toplam 2 dakika yeterli
normal üyelere ise 3 gün mühlet verilmeli hatta normal üyeler göndermese bile şarkısını ben seçip gönderirim puanlarım yinede puan kısmam adalet bu şekilde sağlanır
@Çiğdem- beni sunucu yap çok pis olayın moduna girdim
İşte bu gördüğünüz o kıyımdan sadece bir kesitti. Eğer yetkiyi alırsa daha çok kıyım görürüz.ah bir sunuculuğu kapabilsem ne projelerim var onları hayata geçiririm
bir kere tüm yarışmacılara eşit süre vermem süreleri yetkiye göre ayarlamak lazım mesela şimdi bir süper mod un veya mod un o hafta yarışacak şarkısını seçmesi gödermesi ile normal bir üye arkadaşımızın şarkısını seçip göndermesi aynı sürelerde olmamalı burda süreyi eşitlersek adaletsizlik olur
süper mod un ( burda @Bully oluyor bu şahıs tabiki ) şarkıyı seçmesi göndermesi puanlaması için toplam 30 saniyesi olmalı yetiştirdi yetiştirdi yetiştiremedi o hafta -150 puanla yarışır yine modların mesela (tabi burdada hedefte @denizz19 veya @mrt-06 vaya diğer modların süreside 60 saniye olmalı yetiştirdiler amenna yetiştiremediler o hafta -100 puanla başlarlar
editörlerede (burdada misal lady gaga @Harunnn60 diyelim toplam 2 dakika yeterli
normal üyelere ise 3 gün mühlet verilmeli hatta normal üyeler göndermese bile şarkısını ben seçip gönderirim puanlarım yinede puan kısmam adalet bu şekilde sağlanır
hahahah ben seni yakında başkanlıktan şutlayacam ne sunucuğu beee
Proje adamı olmak bu işte çok önemli elbette. Bize yenilikçi liderler lazım lakin yenilikleri halka beğendirmek zordur. Bazen böyle ters tepebilir.zaten ne kadar art niyetli kötü kalpli bir kız olduğunu biliyorum iyilik olsun diye bir bardak su bile uzatmazsın bana )
ben sadece @MEnes sorduğu için, hanı bir gün olurda para yazı tura gelmezde dik gelirse, veya balık kavağa çıkarsa misali kazayla sunucu olursam yapacaklarımı aklımdaki projeleri anlatıyordum
Ama sevgili halkım projemi dikkatli incelerlerse hep halka çalıştığımı, hain yetkilileri ilk fırsatta safdışı bırakacağımı anlamaları lazımProje adamı olmak bu işte çok önemli elbette. Bize yenilikçi liderler lazım lakin yenilikleri halka beğendirmek zordur. Bazen böyle ters tepebilir.
Ben yeniliklere açığım genelde lakin bu sezon böyle başladı böyle bitsin. Yarım kalan hikayeler hoş karşılanmaz benim nezlimde. Ama ilerisi için senin gibi yenilikçi ve farklı tutumlara sahip kişilere ihtiyaç her zaman olacaktır.Ama sevgili halkım projemi dikkatli incelerlerse hep halka çalıştığımı, hain yetkilileri ilk fırsatta safdışı bırakacağımı anlamaları lazım
ama halk herşeye rağmen biz baskıcı despot bir idareden zevk alıyoruz senin iyiliklerini istemiyoruz diyorlarsa o da onların sorunu zorla kimseye iyilik yapamam tabiki )
anladık anladık yani diyorsun bana güvenme havanı alırsın )Ben yeniliklere açığım genelde lakin bu sezon böyle başladı böyle bitsin. Yarım kalan hikayeler hoş karşılanmaz benim nezlimde. Ama ilerisi için senin gibi yenilikçi ve farklı tutumlara sahip kişilere ihtiyaç her zaman olacaktır.
Evet iş @Çiğdem- de bitiyor. Onu ikna edersen desteğim her zaman seninle. İkna kabiliyetinden şüphe duymuyorum zaten, halledersin bu işi.anladık anladık yani diyorsun bana güvenme havanı alırsın )
neyse @Çiğdem- e bir ara iltifatlar yağdırıp tekrar şansımı denerim ) zaten iş çiğdemde bitiyor şöyle bir iki hafta hastayım numarasıyla ortadan kaybolsa o arada ben tüm yeniliklerimi uygulayacak ortam bulmuş olurum )
Ben 1.olacağımı bekliyordum ama farkın bu kadar büyük olacağını düşünmüyordum. Puanların için teşekkürler.tebrikler lady gaga ama bu sefer gerçekten haketmiştin birde öyle net bir birincilik olmuşki @denizz19 in atı senin atın plakasını bile göremiyor uzak mesafeden )
İyi ki mod filan değilsin ya. Forumu birbirine katardın kesin.ah bir sunuculuğu kapabilsem ne projelerim var onları hayata geçiririm
Senle konuşalım bir özelden. Artık yoğunluğumda bitti zaten bundan sonra daha rahat olacağım.aa evet ilk 5 dışı hiç çıkmadın sanırım 4 final puanıda iyi bakalım 5.hafta ne yapacaksın
Ben 1.olacağımı bekliyordum ama farkın bu kadar büyük olacağını düşünmüyordum. Puanların için teşekkürler.
İyi ki mod filan değilsin ya. Forumu birbirine katardın kesin.
Senle konuşalım bir özelden. Artık yoğunluğumda bitti zaten bundan sonra daha rahat olacağım.
Ooo Çiğdem başkaları ile konuşmaz mı. İyi hadi öyle olsun, benden duymada.bu haftaki şarkının başlangıcı özellikle harikaydı ortalarda aynı havayı tutturamamıştı yoksa mükemmeldi yani haketmişti ama umarım dengeli gidiyorsundur @MayısKralı gibi iyileri başta harcıyorsan sonun kötü )
bu arada @Çiğdem- özelde benden başka kimseyle konuşmaz ilgilenmez kimseyede yüz vermez boşuna özele falan çağırma çağırsanda çok beklersin )