Teşekkürler.Oylamayı kaçırdım..Final puanı alan @Harunnn60 @denizz19 @mrt-06 @Bully tebrikler
@MayısKralı geçmiş olsun
Ama 1 puan vermeseymişin iyi olurmuş tabi. ss
Teşekkürler.Oylamayı kaçırdım..Final puanı alan @Harunnn60 @denizz19 @mrt-06 @Bully tebrikler
@MayısKralı geçmiş olsun
Bu hafta böyle oldu umarım sonraki haftalarda daha iyi oylama olur..Teşekkürler.
Teşekkürler.
Bu hafta böyle oldu umarım sonraki haftalarda daha iyi oylama olur..
Hafızam çok kuvvetlidir, övünmek gibi olmasın. Bir de çok fena kin tutarım ama @turkuazz Yalın'a olsun, Serenay'a olsun güzel puanlar vermişti bana bu yüzden bende kredisi sonsuz.bully de fil hafızası var kolay kolay unutmuyor ) onca arkadaş puan verdi ordaki turkuazın bir puanını nasıl unutmadın hayret )
Hafızam çok kuvvetlidir, övünmek gibi olmasın. Bir de çok fena kin tutarım ama @turkuazz Yalın'a olsun, Serenay'a olsun güzel puanlar vermişti bana bu yüzden bende kredisi sonsuz.
Olmayanlar düşünsün.
Yalının şansızlığı rakipleri Sıla ile Rihanna olmasıydı ama yinede çoğu defa tam puan dahi aldı benden..serenayı demeye gerek yok zaten serenayla harika yarıştınHafızam çok kuvvetlidir, övünmek gibi olmasın. Bir de çok fena kin tutarım ama @turkuazz Yalın'a olsun, Serenay'a olsun güzel puanlar vermişti bana bu yüzden bende kredisi sonsuz.
Olmayanlar düşünsün.
aynenŞu hafızandan birazcık banada versene @Bully
bence yalının şansızlığı erkek olmasıydı bir yarışmada bir bayan bir erkek yarışıyorsa erkeğin hiçbir zaman şansı yoktur benim açımdan )Yalının şansızlığı rakipleri Sıla ile Rihanna olmasıydı ama yinede çoğu defa tam puan dahi aldı benden..serenayı demeye gerek yok zaten serenayla harika yarıştın
Ya benim durumum senden daha kötü aslında. Neyse bunu burada diyemem.aynen
bizi B12 bile kurtarmıyor oysa bully ilaçsız şırıngasız takır takır hatırlıyor herşeyi
ama kuvvetli hafızada iyi değil mesela yaşadığımız acıları hayal kırıklıklarını unutmak aslında vücudun stresten kurtulmak için bir savunma sistemiymiş yani aynı olay devamlı hafızada taze kalırsa zaten kafayı yersin üç beş günde sağlığın bozulur ama benle sen bu konuda çok mutluyuz arada 10 dakika geçince dünya bayram bize )
bence yalının şansızlığı erkek olmasıydı bir yarışmada bir bayan bir erkek yarışıyorsa erkeğin hiçbir zaman şansı yoktur benim açımdan )
Ya benim durumum senden daha kötü aslında. Neyse bunu burada diyemem.
Kısmetim gayet açık destere. Eylülden beri. Bunu sende biliyorsun.başına gelen herşeyi anlatma bencede kısmetin kapanır evde kalırsın ) insanın bazı şeyleri kendine saklaması daha iyi
ondan bahsetmiştin ama o da senin sevmediğin biriymiş yani yine şansın pek yaver gitmiyorKısmetim gayet açık destere. Eylülden beri. Bunu sende biliyorsun.
Neyse sus öhö öhö. İyi geceler.ondan bahsetmiştin ama o da senin sevmediğin biriymiş yani yine şansın pek yaver gitmiyor
Neyse sus öhö öhö. İyi geceler.
Veririm vermesine de @destere'nin dediği gibi iyi hafızaya sahip olmak çok da iyi bir şey değil, insana unutmak daha iyi gelir bazen. İşte ben de unutamadığım için stres oluyorum, 22 yaşında saçlarım beyazladı.Şu hafızandan birazcık banada versene @Bully
Madem yarışmalarda jüri olarak benden kaçıyorsun ben de bizim Batman'ı salarım üzerine. Demokrasilerde çareler tükenmez.ben rahatım valla yarışmada yarışan şarkıcımda yok oyuncumda ) onun için sen hafıza listene yaptığım tüm kötülükleri ekleyebilirsin nasıl olsa rövanş günü gelmeyecek
Saç beyazlama işini sorma ya. Benzermiş durumlarımız. Benim 4 5 yıl önce başladı beyazlamaya. Önceleri tek tüktü şimdi iyice uçmuş durumda. Ama işin komik tarafı stresten falan da değil. Aşırı rahat yaşarım ama gel gör ki saçlar bembeyaz. Genetik olsa gerek.Veririm vermesine de @destere'nin dediği gibi iyi hafızaya sahip olmak çok da iyi bir şey değil, insana unutmak daha iyi gelir bazen. İşte ben de unutamadığım için stres oluyorum, 22 yaşında saçlarım beyazladı.
Bu yüzden haline şükret bence ne güzel hiçbir şeyi kafaya takmadan yaşarsın hayatını
Madem yarışmalarda jüri olarak benden kaçıyorsun ben de bizim Batman'ı salarım üzerine. Demokrasilerde çareler tükenmez.
Neyse beyazlayan saç dökülmezmiş iyi tarafından bakmak lazım bir de. Benim babamın lise zamanında saçları dökülmüş neyse ki ben o durumu yaşamadım.Saç beyazlama işini sorma ya. Benzermiş durumlarımız. Benim 4 5 yıl önce başladı beyazlamaya. Önceleri tek tüktü şimdi iyice uçmuş durumda. Ama işin komik tarafı stresten falan da değil. Aşırı rahat yaşarım ama gel gör ki saçlar bembeyaz. Genetik olsa gerek.
Aynen. Hala sapasağlam duruyorlar yerinde. Tabi bir de kattığı karizma cabası. Beyaz saçlılar biraz karizmatik olurlar. Boyama işine duruma göre bakarız. Belki evleneceğimiz zaman düşünülebilir.Neyse beyazlayan saç dökülmezmiş iyi tarafından bakmak lazım bir de. Benim babamın lise zamanında saçları dökülmüş neyse ki ben o durumu yaşamadım.
İlerde gerekirse boyatırız artık napalım
Neyse beyazlayan saç dökülmezmiş iyi tarafından bakmak lazım bir de. Benim babamın lise zamanında saçları dökülmüş neyse ki ben o durumu yaşamadım.
İlerde gerekirse boyatırız artık napalım
Aynen. Hala sapasağlam duruyorlar yerinde. Tabi bir de kattığı karizma cabası. Beyaz saçlılar biraz karizmatik olurlar. Boyama işine duruma göre bakarız. Belki evleneceğimiz zaman düşünülebilir.
Gece gece kahkaha attırdın arkadaş. Uzun cevap yazacağım da bir sindirmem lazım dur hele.insanoğlu işte böyleyken böyle durumlar şimdi şu üstteki sohbetinizi görünce insanın aklına türlü türlü şey geliyor
önce biriniz itirafla başlamışsınız hanı insan bazen istemeyerekte olsa gerçekleri dökülmeye başlar ya boş anına denk gelir
ne demiş bir arkadaşımız saçlarım beyazladı daha bu yaşta bu kısım itiraf kısmı ama daha lafını bitirmeden kendisini avutacak ya hemen gerisini getirmiş ama bu beyaz saçın faydalarıda var tabiki ! nedir faydası işte şöyleyken şülede büyleyken büle nee? saçım beyazladı ama demekki dökülmeyecek tabi tabi ))
sonra diğer arkadaşımızın boş anına denk geliyor tabi laf lafı açmış ya hemen yetişmiş peşisıra orda o da açık vermiş tabiki ? işte bendede saçlar beyazladı buraya kadarki yer tamam güzel yani gerçekleri dökülme faslı ama bununla yetinirmi arkadaş yetinmeeez sonra o kusurunu kapatmak için birde olayın faydalı yönlerini yazacakki piyasası artsın ve devam etmiş arkadaşımız ''saçım beyaz ama bayağı bir karizmatiğim yani'' ? kim dedi karizmatik olduğunu kızlarmı dedi yoook ? noldu peki niye seviniyon
harbi olun dürüst olun bu yaşta morukladık sonumuz kötü diyin, bizden bundan sonra hayır yok diyin diyin yanı gerçeği söylemenin zararı yok bari ordan takdir toplarsınız hem biraz bekleyin hemen kendinizi kurtarmaya çalışmayın bekleyin hele bir üçüncü şahıs gelip sizi teselli etsin bir durun yaw ) aceleniz ne